Auton vuokraus toimipisteestä Tartu Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Tartu Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Lennu tn. 44, Reola küla, 61707 Tartu, Viro
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Tartu Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Tarton lentoasemalla on oikea osoite, kun haluat liikkua kaupungissa ja sen ympäristössä oman aikataulusi mukaan. Tarton lentoasema TAY tunnetaan myös nimellä Ülenurmen lentoasema. Se sijaitsee kaupungin eteläpuolella, ja sieltä on hyvät yhteydet Viron valtateille. Autonvuokraus Tarton lentoasemalla sujuu vaivattomasti, sillä löydät Sixtin toimipisteen aivan terminaalin läheltä. Tarjoamme käyttöösi laadukkaita henkilöautoja ja farmareita. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tietyn merkin tai mallin saatavuutta juuri haluamanasi ajankohtana. Verkkosivuillamme voit tutustua autovalikoimaamme sekä varata haluamasi kokoluokan vuokra-auton.
Autonvuokraus Tarton lentoasemalla

Autonvuokraus Tarton lentoasemalla

Liitä matkasuunnitelmaasi vuokra-auto Tarton lentoasemalta, niin pääset kätevästi tutustumaan yhteen Baltian hiemoimmista kaupungeista. Lentokentältä on vain kymmenen kilometrin matka keskustaan. Pienehkössä kaupungissa on helppo ajaa. Osa kaduista on kuitenkin yksisuuntaisia, joten olethan tarkkana. Vanhaan kaupunkiin tutustuessa kannattaakin jättää ajoneuvo parkkiin ja kiertää kauniita kortteleita jalan. Autovuokraamollamme on toimipiste myös keskustassa, mikä helpottaa vuokra-auton noutoa ja palautusta, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat. Suosittelemme, että varaat vuokra-auton etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Jos tarvitset ajoneuvoosi lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen, tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tiimimme auttaa sinua mielellään.
Kaunis Tartto kutsuu matkailijaa

Kaunis Tartto kutsuu matkailijaa

Toimipisteemme Tarton lentoasemalla on hyvä paikka aloittaa tutustuminen ympäristöön. Idyllinen kaupunki houkuttelee paitsi historiallisella ilmeellään, myös lukuisilla museoillaan sekä ravintoloilla, joiden valikoimista löytyy sekä paikallisia että ulkomaisia herkkuja. Autoillen pääset kätevästi myös ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseviin ruokapaikkoihin ja museoihin. Jos historia kiinnostaa, kannattaa pistäytyä vaikkapa KGB-museossa, jossa voi tutustua Neuvostoliiton aikaiseen elämään. Shoppailu kaupungissa sujuu leppoisasti, sillä 100 000 asukkaan Tartto ei ole liian suuri eikä liian pieni. Perinteisten käsitöiden ystävä löytää tuliaiset vanhasta kaupungista, mutta jos pidät modernimmeista tuotteista ja tyylikkäiden ostoskeskusten ilmapiiristä, kannattaa hurauttaa vuokra-autolla uuden kaupungin puolelle ja tutustua vaikkapa Tasku- ja Zeppelin-ostoskeskuksiin. Matkamuistot ja muut ostokset kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä lentokentälle, jonne voit jättää kulkuneuvosi. Sinä ja tavarasi jatkatte sitten mukavasti lentäen kotiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tartu Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tartu Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tartu Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tartu Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tartu Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tartu Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tartu Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tartu Lentoasema

Näytä lisää