Autonvuokraus
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Auton vuokraaminen Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa

Sixtin Autovuokraamosta Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista löydät sopivan ajoneuvon tarpeeseen kuin tarpeeseen matkatessasi halki maan. Vuokra-auto mahdollistaa itsenäisen matkustelun maan sisällä, ja tuo vapautta matkan suunnitteluun. Autovuokraamoistamme Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa löydät niin aavikoiden valloittamiseen soveltuvat jykevät maasturit, kuin Dubain katuja kaunistamaan luodut virtaviivaiset urheiluautot. Kiitos asiantuntevan palvelumme, löydät valikoimastamme taatusti tarpeitasi vastaavan auton kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme vuokra-autoja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sisältää tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja, ja niihin on usein saatavilla lisävarusteina esimerkiksi lastenistuin tai navigaattori. Valitettavasti emme kuitenkaan voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemme auton sinulle tarpeitasi vastaavan kategorian perusteella. Voit varata vuokra-autosi kätevästi verkossa ennakkoon mihin tahansa Sixtin toimipisteeseen, jolloin se on valmis noudettavaksi saapuessasi. Kaikki autonvuokrauksen toimipisteemme Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sijaitsevat kansainvälisillä lentokentillä, ja voit itse valita vuokra-autosi noutopaikan.

Vuokra-autolla liikkuminen Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa

Suunnitellessasi autoilua ja autonvuokrausta Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa on sinun hyvä ottaa huomioon erot ajokulttuurissa. Esimerkiksi puhelimen käyttö on sallittua ainoastaan handsfree-laitteella, ja alkoholiin on nollatoleranssi. Liikennesääntöjen rikkomisesta sakotetaan usein rankasti, ja näin ollen onkin suositeltavaa noudattaa nopeusrajoituksia ja paikallisia säännöksiä tarkasti. Kaupunkien ulkopuolella ajaessasi on sinun myös noudatettava erityistä tarkkaavaisuutta, sillä karja ja kamelit kulkevat usein samoja teitä pitkin muun liikenteen kanssa. Ikäraja autonvuokraukseen Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa on 25 vuotta. Pysäköintiä silmällä pitäen on kannattavaa ottaa huomioon parkkipaikkojen suurimmissa kaupungeissa olevan hintavia, ja niitä olevan usein erittäin rajoitetusti. Lähiöissä ja pienemmissä kaupungeissa pysäköinti on huomattavasti vaivattomampaa, ja parhaimmillaan maksutonta.

Autonvuokraus Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa avartaa

Haaveiletpa sitten suurkaupungin sykkeestä tai aavikoiden aavaudesta, löydät varmasti etsimäsi ajellessasi läpi Dubain ostoskeitaiden, Abu Dhabin historiallisten nähtävyyksien ja Al Ainin henkeäsalpaavien dyynien. Hyväkuntoiset tiet takaavat miellyttävän matkan halki maan eri osien, ja silmänkantamattomiin jatkuvat kauniit maisemat tekevät elämyksestä unohtumattoman. Mikäli perinteikkäät palatsit ja moskeijat ovat mieleesi, löydät etsimäsi Abu Dhabista. Shoppailijan ja nautiskelijan paratiisi Dubai on puolestaan tunnettu vilkkaudestaan ja moderniudestaan. Keitaita keskellä aavikon karua kauneutta löytyy ympäri maata, niistä tunnetuimpia lienevät Al Ain ja Liwa, jotka molemmat siaitsevat Abu Dhabin välittömässä läheisyydessä. Matkustaessasi maan halki vuokra-autolla, tulet myös varmasti näkemään ja kokemaan maan syrjäisempiä ja vähemmän tunnettuja kolkkia, saaden kattavamman kuvan kohteesta ja sen kulttuurista kuin pysytellessäsi turistikohteissa.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service