Autonvuokraus
Abu Dhabi
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Abu Dhabi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Abu Dhabi

Sixt tarjoaa helppoa autonvuokrausta Abu Dhabissa ja toimipisteistämme saat kaupungissa hankittua käyttöösi helposti joko perinteiset henkilöautot ja farmarit, kaupungin luksusta henkivään ilmapiiriin sopivat urheilu- ja avoautot tai vaikkapa aavikkoajelulle soveltuvat maasturit. Toimipisteemme auttaa sinua mielellään valitsemaan omiin matkasuunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-auton laajasta valikoimastamme. Huomaathan, että sinulla on mahdollisuus vuokrata auto käyttöösi jo ennen matkaasi esimerkiksi nettisivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta, mutta vuokraus onnistuu tietysti myös paikan päällä toimipisteessämme asioimalla.

 
 • Abu Dhabi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Road, Skypark Plaza
  . Abu Dhabi

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Abu Dhabi Yas Marina Circuit

  Sixt Autonvuokraus
  Yas Marina, East Entrance
  . Abu Dhabi

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelut autovuokraamossamme Abu Dhabissa

Autovuokraamomme Abu Dhabissa palvelevat niin autonvalintaan kuin erilaisiin lisäpalveluihin ja -vakuuksiin liittyvissä asioissa joustavin aukioloajoin kaupungin keskeisillä paikoilla. Tarjoamme sinulle esimerkiksi mahdollisuuden vuokrata auto käyttöösi myös alle 25-vuotiaana pientä lisämaksua vastaan tai hankkia vuokra-autoosi esimerkiksi aavikolla ajettaessa hyödyllisen GPS-navigaattorin, lisäkuljettajan, lasten turvallisuuden kyydissä takaavan lastenistuimen tai turvakaukalon, tai vaikkapa erilaisia lisävakuuksia jo valmiiksi kattavasti vakuutetun vuokra-auton lisäturvaksi. Sixt takaa asiakkailleen aina heidän valitsemansa autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta ei tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta.

Matkaa vuokra-autolla Abu Dhabissa mukavasti

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on ilmastoltaan todella kuuma ja matkanteko kävellen tai huonosti ilmaistoidulla julkisella liikenteellä voi olla tuskaista. Kaupungeissa edes paikalliset eivät helteellä liiku jalkaisin. Siksi autonvuokraus Abu Dhabissa voikin osoittautua erinomaiseksi vaihtoehdoksi. Abu Dhabi on eksoottinen muinaisia perinteitä ja modernia suuruutta yhdistävä kaupunki, josta shoppailusta innostunut löytää esimerkiksi lukuisia loistokkaita ostoskeskuksia. Kaupungissa vieraillessa kannattaa kävellä ihastuttavalla Cornichen rantabulevardilla ja pysähtyä välillä vaikka uimaan, harrastamaan vesiaktiviteetteja tai ottamaan aurinkoa viereiselle rannalle. Ehdoton vierailukohde on myös loistokas ja valtava Sheikki Zayedin moskeija. Koska kaupunki sijaitsee aavikon keskellä, voi vuokra-auto osoittautua siellä hyväksi kulkuneuvoksi, sillä sen avulla voi lähteä vaikka vierailulle lähistön kamelifarmille tai suunnata Ferrari World -teemapuistoon Yas-saarelle. Samoin autolla matka taittuu helposti myös perinnekylä Heritage Villageen tai lähistän Al Ainin kaupunkiin, jossa sijaitsevat muun muassa Eiffel-tornin jäljitelmä sekä valtava eläintarha.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service