Autonvuokraus
Dubai Lentoasema Terminal 1
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Dubai // Dubai Lentoasema Terminal 1
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dubai Lentoasema Terminal 1: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road D89 Al Garhoud
  . Dubai AE +971-8007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DXB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt autovuokraamo Dubain lentoaseman terminaalissa 1

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Dubain lentoaseman ykkösterminaaliin! Kattavan valikoimamme ja asiantuntevan palvelumme ansiosta autonvuokraus Dubain lentoasemalla terminaalissa 1 onnistuu vaivattomasti ja mukavasti. Paikallinen toimipisteemme sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, Duty Free-liikettä vastapäätä. Löydät sinne helposti seuraamalla autonvuokrausalueelle johdattavia opasteita. Lentoaseman toimipisteen kattava autokalusto sisältää virtaviivaiset ja sulavat urheiluautot, käytännölliset ja klassiset henkilöautot, sekä varmat ja luotettavat maasturit, halutessasi myös nelivetoisena. Paikallinen valikoimamme sisältää paljon tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan vuokra-autosi valikoidaan haluamiesi ominaisuuksien perusteella.

Lisätietoa lentokentästä

Vuokra-auton palautus tapahtuu lentoaseman autonpalautusalueelle parkkialueelle A2 terminaalin 1 lähtevien lentojen alueelle. Kansainvälisen lentokentän terminaali 1 sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matka sinne taittuu sukkelasti, ja erityisen helposti vuokra-autolla. Autonvuokraus Dubain lentoaseman terminaalista 1 siis kannattaa, ja takaa sulavan siirtymisen suoraan määränpäähäsi. Halutessasi valittavanasi on myös laaja kirjo käytännöllisiä lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori tai MP3-soitin. Mikäli kaipaat erityistä vapautta tai turvaa matkallesi, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös vapaat ajokilometrit tai kattava vakuutus. Asioimalla kanssamme autonvuokraus Dubain lentoaseman terminaalista 1 käy helposti ja sujuvasti.

Eksotiikkaa ja elämyksiä kaupungin sykkeessä

Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien suurin kaupunki on vilkas ja äärimmäisen suosittu matkailukohde. Kaupungin katukuvaa kaunistavat vaikuttavat ja modernit pilvenpiirtäjät, ja sitä ympäröivät hiekkaiset ja aavat maisemat luovat eksoottiset ja oivalliset puitteet matkailulle. Kaupunki lienee eräs tämän hetken suosituimmista määränpäistä, ja matkailijat suuntaavat sinne etenkin ostoksille ja nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Mainitsemisen arvoisia ja vierailtuija nähtävyyksiä ovat esimerkiksi shoppailijan paratiisi The Dubai Mall, maailman korkein rakennus Burj Khalifa, sekä historiallinen Etihadin museo. Kaupungin alueella ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös useita vesipuistoja, ja Omanin lahti tarjoaa huikeat puitteet sukeltamiselle ja uimiselle. Hanki siis matkallesi vuokra-auto Dubain lentoaseman terminaalista 1, ja vain mielikuvituksesi on rajana!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dubai Lentoasema Terminal 1 DXB Airport Road D89 Al Garhoud . Dubai 25.247914, 55.353583 +971-8007498

Sixt-toimipiste Dubai Lentoasema Terminal 1 DXB

Airport Road D89 Al Garhoud
. Dubai
 
Puhelinnro +971-8007498

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service