Autonvuokraus
Dubai Lentoasema Terminal 3
Piilota
Yhdistyneet arabiemiirikunnat // Dubai // Dubai Lentoasema Terminal 3
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dubai Lentoasema Terminal 3: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road D89 Al Garhoud
  . Dubai AE +971-8007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt tarjoaa joustavaa autonvuokrausta Dubain lentoaseman terminaalissa 3

Sixt Autovuokraamo Dubain lentoaseman terminaalissa 3 tarjoaa asikkaiden käyttöön mahtavan valikoiman vakuutettuja ja luotettavia vuokra-autoja. Toimipisteemme valikoima kattaa niin luksusta henkivät ja taatusti katseita kääntävät avo- ja urheiluautot, käytännölliset maasturit kuin taloudelliset henkilöautot ja tilavammat farmaritkin. Kattavan ajoneuvokalustomme ohella tarjoamme asiakkaillemme erilaisia käytännöllisiä lisäpalveluita ja -vakuuksia, joita voit hyödyntää halutessasi.

Näin hoidat autonvuokrauksen Dubain lentoaseman terminaalista 3

Lähes 3000 hehtaarin kokoinen kaupungin kansainvälinen lentoasema (DXB) on maailman vilkkain lentokenttä kansainvälisten matkustajien määrällä mitattuna ja koko matkustajamäärältään maailman kolmanneksi vilkkain. Lentoasema sijaitsee alle viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta Al Garhoudin alueella ja ajamalla matka taittuukin sinne vain muutamassa minuutissa. Autonvuokraus Dubain lentoaseman terminaalista 3, joka on maailman suurin terminaali ja lattiapinta-alaltaan maailman toiseksi suurin rakennus, sujuu helposti varaamalla haluamasi ajoneuvo meiltä etukäteen vaikkapa soittamalla, verkossa tai mobiilisovelluksellamme. Huomaathan kuitenkin, että takaamme käyttöösi halumaasi ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Vaikka et hankkisikaan vuokra-autoa toimipisteestämme Dubain lentoasemalla, voit aina hankkia sen käyttöösi jostakin kaupungissa sijaitsevista lukuisista toimipisteistämme.

Eksoottisia elämyksiä vuokra-autolla

Eksotiikastaan ja mahtavista rakennuksistaan tunnettu Yhdistyneet Arabiemiirikunnat on unohtumaton matkakohde ja upea suurkaupunki Dubai on eräs sen suosituimmista kohteista. Kaupungin kenties tunnetuin nähtävyys on siellä kohoava maailman korkein rakennus Burj Khalifa, sekä sen juurella sijaitseva uskomattomia vesishowta tarjoava Dubai Fountainin suihkulähde. Myös valtava palmun muotoiseksi rakennettu keinosaari The Palm Atlantis-vesipuistoineen ja jättiakvaarioineen on maailmankuulu. Jos kaupunkiin kuitenkin haluaa tutustua laajemmin, kannattaa mukaan ehdottomasti hankkia vuokra-auto, jolla matkanteko kaupungissa sujuu vaivattomasti loistavassa kunnossa olevia teitä pitkin. Myös liikennesääntöjä noudatetaan kaupungissa ja liikennemerkit löytyvät sieltä myös englanniksi. Automatkan päässä kaupungista sijaitseekin esimerkiksi suosittu ostoskeskus Outlet Mal, kuten myös valtava vapaa-ajan keskus Festival City, josta löytyy käytännössä kaikkea kuviteltavissa olevaa elokuvateattereista golf-kenttiin. Golf-harrastajan kannattaa myös ehdottomasti kääntää auton nokka kohti kaupungin ulkopuolella, keskellä aavikkoa sijaitsevia suosittuja ja ehdottomasti kokemisen arvoisia golf-kenttiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dubai Lentoasema Terminal 3 DXBT03 Airport Road D89 Al Garhoud . Dubai 25.245643, 55.359301 +971-8007498

Sixt-toimipiste Dubai Lentoasema Terminal 3 DXBT03

Airport Road D89 Al Garhoud
. Dubai
 
Puhelinnro +971-8007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service