Autonvuokraus
Bristol Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Bristol // Bristol Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bristol Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Building
  BS48 3DW Bristol GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRS
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 16:00
su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Bristolin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo sijaitsee Bristolin lentoaseman sisäpuolella ja löydät meidät helposti seuraamalla auton vuokraamista osoittavia kylttejä. Voit katsoa laadukasta autovalikoimaamme kätevästi jo ennen matkaa verkkosivustollamme ja tehdä varauksen netissä, ja autonvuokraus Bristolin lentoasemalla sujuu vieläkin sujuvammin. Valittavanasi on niin henkilöautoja kuin avoautoja ja maastureitakin, ja voit halutessasi valita lisäpalveluja, esimerkiksi GPS:n matkaasi varten. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos jokin askarruttaa.

Autonvuokraus Bristolin lentoasemalla

Bristolin kansainvälinen lentoasema, BRS, sijaitsee noin kahdentoista kilometrin päässä Bristolin keskustasta. Hurautat vuokra-autolla Bristolin lentoasemalta keskustaan näppärästi noin 20 minuutissa. Autonvuokraus Sixtin toimipisteellä Bristolin lentoasemalla on vaivatonta ja helppoa ja vuokra-auton avulla pääset nauttimaan matkastasi sutjakkaasti. Vuokra-auton palauttaminen Bristolin lentoasemalle on vaivatonta ja Sixtillä on toimipiste myös Bristolin keskustassa.

Elämyksiä niin musiikki- kuin jalkapallofaneillekin vuokra-auton kyydittämänä

Bristol on vanha satamakaupunki Lounais-Englannissa 169 km Lontoosta länteen. Bristol on ollut 1200-luvulta lähtien Englannin suurimpia kaupunkeja ja vuona 1373 se sai piirikunnan asemansa. Bristolissa on kulttuurista kiinnostuneelle paljon nähtävää, sillä sen arkkitehtuuri edustaa monien eri aikakausien tyylejä ja sillä on jopa 1800-luvulta peräisin oleva oma arkkitehtuurityylinsä nimeltä Bristol Byzantine. Tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Avon Gorgen yli rakennettu Clifton Suspension Bridge -silta. Bristolissa on myös vanhoja kirkkoja, joista osa on rakennettu 1100-luvulla. Bristolilla on vilkas taide-elämä ja siellä voi nauttia niin teatteri-esityksistä, museoista kuin live-musiikistakin. Nämä kaikki saavutat näppärimmin Sixt vuokra-auto allasi.

Jalkapallofaneja varmasti kiinnostaa, että Bristolilla on kaksi Football League -seuraa, Bristol City FC ja Bristol Rovers FC. Bristol on kuuluisa musiikistaan ja musiikkitarjonnastaan, ja sieltä on lähtöisin moni 90-luvun artisti, kuten Massive Attack. Tiesitkö, että Bristolissa järjestetään Yhdistyneen kuningaskunnan kuumailmapalloilun päätapahtuma Bristol International Balloon Fiesta vuosittain Ashton Courtissa? Autonvuokraus Bristolin lentoasemalta on fiksu tapa tutustua myös laajemmin Iso-Britannian anteihin, sillä kuuman lähteen ympärille rakennetuista kylpylöistään kuuluisa Bath sijaitsee vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä. Ota siis neljä pyörää allesi ja pääset nauttimaan reissustasi täysin siemauksin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la.08:00 - 16:00
su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bristol Lentoasema BRS Car Rental Building BS48 3DW Bristol 51.380304, -2.707259 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Bristol Lentoasema BRS

Car Rental Building
BS48 3DW Bristol
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service