Autonvuokraus
Bristol Temple Meads Juna-as.
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Bristol // Bristol Temple Meads Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bristol Temple Meadsin juna-asema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Station Approach
  BS1 6QF Bristol GB +44-8444993399
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamosta Bristol Temple Meadsin juna-asemalla

Autonvuokraus Bristolissa Temple Meadsin juna-asemalla käy kätevästi Sixtin kautta. Varaa vuokra-auto nettisivuillamme tai mobiilisovelluksessamme jo ennen matkaasi, ja luotettava vuokra-automme odottaa sinua juna-asemalla lähtövalmiina Bristoliin saapuessasi. Toimipisteemme sijaitsee aivan aseman kupeessa. Koska Temple Meads -juna-asema sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaupungin keskustaa, sieltä on myös jo kaupungissa oleskelevien matkailijoiden helppo tulla noutamaan vuokra-autoa. Esimerkiksi useat kaupungin hotellit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Autonvuokraus Bristol Temple Meadsin -juna-asemalta tekee kulkemisesta Bristolin mäkisillä kaduilla mukavan vaivatonta, ja vuokra-autolla on helppo tutustua kaupungin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, kuten Cliftonin riippusiltaan ja SS Great Britain -museolaivaan. Vuokra-autolla on helppo lähteä tutustumaan Yhdistyneen kuningaskunnan lounaisosien muihin nähtävyyksiin Bristolin ulkopuolella, ja esimerkiksi Stonehengen monumentti ja Bathin historiallinen kylpyläkaupunki ovat mukavan ajomatkan päässä.

Nauti Bristolista Sixtin hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Kun varaat vuokra-autosi Bristol Temple Meadsin juna-aseman Sixtiltä, pääset nauttimaan erinomaisesta ajokokemusesta matkallasi Bristoliin. Valikoimamme koostuu Audin, BMW:n, Skodan, Mercedes Benzin ja useiden muiden huippumerkkien uutuusmalleista, joiden kyydissä matka sujuu nautinnollisesti sekä kuskilta että matkustajilta. Kaikkiin vuokra-autoihimme on lisäksi mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata valitsemastasi ajoneuvosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Voit esimerkiksi lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin helpottamaan uudessa ympäristössä suunnistamista tai lisäkuljettajan, jonka kanssa ajovastuun saa jakaa useamman matkustajan kesken. Pienten lasten kanssa matkustaville tarjoamme mahdollisuuden lisätä vuokra-autoon tarvittavan määrän turvakaukaloita ja -istuimia. Koko lisäpalveluvalikoimaamme voit tutustua tarkemmin varauksen yhteydessä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon, että vuokra-autosi merkki ja malli ei välttämättä täysin vastaa varauksen yhteydessä esitettyä esimerkkikuvausta, sillä varaus koskee ainoastaan autokategoriaa. Saat kuitenkin aina käyttöösi ominaisuuksiltaa varauksen kuvausta vastaavan ajoneuvon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bristol Temple Meads Juna-as. BRSX01 Station Approach BS1 6QF Bristol 51.454223, -2.580913 +44-8444993399

Sixt-toimipiste Bristol Temple Meads Juna-as. BRSX01

Station Approach
BS1 6QF Bristol
 
Puhelinnro +44-8444993399

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

New Thomas Street
BS2 0HZ Bristol
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service