Autonvuokraus
Cambridge
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Cambridge
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cambridge

Aloita matkasi Cambridgeen hankkimalla käyttöösi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löydät laajan autovalikoiman vuokra-autoja tunnetuimmilta merkeiltä, aina uusimmissa malleissa. Valitse autokalustomme ajoneuvoista taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, pakettiauto tai vaativaan maastoon sopii maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheiluautot.

 
 • Cambridge Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Station Road
  CB1 2JW Cambridge

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Pakettiautot

 • Cambridge

  Sixt Autonvuokraus
  2 Elizabeth Way
  CB4 1DF Cambridge

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokrausta varmasti ja turvallisesti Cambridgessa

Sixt Autovuokraamo sijaitsee Cambridgessa Elizabeth Waylla, jonne pääsee kaupungin keskustasta noin 20 minuutissa joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä ja rautatieasemalta noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Cambridgessa sujuu kätevästi jo ennen matkaa joko puhelimitse tai verkkosivuiltamme, joilta löydät myös kattavan valikoimamme vuokra-autoja sekä erilaisia lisäpalveluja. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia.

Tarjoamme kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä kolariturvan, mutta halutessasi voit lisätä vuokraukseesi lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Tarjoamamme lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattori tai lasten turvaistuimet, tekevät matkanteosta vieläkin mukavampaa ja vaivattomampaa ja lisävakuutukset tuovat turvaa, jotta voit huoletta ottaa matkastasi kaiken irti. Vuokra-auton palautus onnistuu sekin helposti ja joustavasti ympäri vuorokauden.

Enemmän irti Cambridgesta Sixtin vuokra-auton ansiosta

Noin 80 kilometriä Lontoosta pohjoiseen sijaitseva Cambridgen kaupunki on yksi Iso-Britannian vanhimmista kaupungeista. Alueelta onkin löydetty merkkejä asutuksesta jo pronssikauden lopulta. Cambridge on ollut osana niin roomalaisten, saksien kuin viikinkienkin valloituksia, mutta kaupungin oikeudet Cambridgelle myönnettiin vasta vuonna 1951. Nykypäivänä kaupunki on tunnettu erityisesti vanhana ja perinteikkäänä yliopistokaupunkina ja ensimmäinen yliopisto perustettiin Cambridgeen jo vuonna 1209.

Kaupungista eivät siis upeat ja historialliset nähtävyydet lopu, mutta mikäli kaipaat hetkeksi pois kaupungin hulinasta, ota allesi vuokra-auto ja lähde esimerkiksi ihastelemaan kaunista Wandlebury Country Park and Nature Reserve -puistoa tai suuntaa uintiretkelle Sheep's Green -puistoon. Lähialueilta löytyy myös kauniita pieniä kaupunkeja ja kyliä, joten miksi et lähtisi vuokra-autolla esimerkiksi päiväretkelle Norfolkiin upealle suojellulle rannikolle alle kahden tunnin ajomatkan päähän! Sixt vuokra-auto tuo matkaasi mukavaa joustavuutta ja voit tutustua historialliseen Cambridgeen ja sen lähialueisiin juuri sinulle sopivaan tahtiin. Koe perinteikäs Cambridge haluamallasi tavalla ottamalla autonvuokraus osaksi matkasuunnitelmaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service