Autonvuokraus
Edinburgh Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Edinburgh // Edinburgh Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Edinburgh Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Centre
  EH12 9FS Edinburgh GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EDI
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Vuokra-auto Edinburghin lentoasemalla löytyy helposti ja edullisesti luotettavasta Sixt autovuokraamosta, jossa on laaja valikoima vuokra-autoja joka lähtöön. Valikoimiin kuuluvat henkilöautot kaupunkikäyttöön, farmarit lisätilaa kaipaaville, avoautot ja urheiluautot kovempaan menoon sekä maasturit heille, jotka haluavat tutustua Skotlannin karun kauniiseen luontoon. Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla hoituu näppärästi tekemällä varaus etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimen välityksellä. Voit valita mieleisesi vuokra-auton myös kätevästi iPhonella. Takaamme ajoneuvon kategorian, mutta emme voi taata tiettyä mallia valitsemastasi vuokra-autosta. Sekä peruutus että varausmuutokset ovat ilmaisia, kun maksat autoa noutaessa.

Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla helpottaa matkaasi

Edinburghin lentokenttä (EDI) on Skotlannin vilkkain lentokenttä, joka sijaitsee vain noin 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Sixtin autovuokraamon toimipiste sijaitsee lentokentän autovuokraamokeskuksessa, joka on helppo löytää seuraamalla opasteita saapumishallista. Nopein ja kätevin tapa päästä kaupungin keskustaan on napata heti lentokentältä vuokra-auto alle, jolloin on asian ytimessä alle puolessa tunnissa!

Paras tapa tutustua Skotlantiin on vuokra-auton kyydissä

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on syystäkin Yhdistyneen Kuningaskunnan sekä koko Euroopan suosituimpia kaupunkilomakohteita. Hurmaavan vanhankaupungin keskus Royal Mile, kuuluisa Greyfriars Kirk-kirkko sekä kaunis yliopistokampus vetävät matkailijoita kaupunkiin vuosi toisensa jälkeen. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös shoppailumahdollisuudet Princess Streetillä tai vaikkapa yöelämä Grassmarketin alueella houkuttelevat turisteja. Vuokra-autolla voit kuitenkin matkata helposti myös läheisiin mielenkiinnon kohteisiin, kuten Edinburghin rajumpana isoveljenä tunnettu Glasgow erinomaisine shoppailumahdollisuuksineen ja monipuolisine kulttuuririentoineen. Jos taas haluat nähdä itseään Skotlannin sydämeksi tituleeraavan Strirlingin tunnin ajomatkan päässä, pääset tutustumaan esimerkiksi Stirling Castle -linnaan, joka oli Braveheart-elokuvan tapahtumien todellinen tapahtumapaikka. Luontoa rakastavat patikoijat löytävät varmasti jylhiä maisemia, joissa vaeltaa sydämensä kyllyydestä helpon ajomatkan päässä kaupungeista. Yhdistynyt Kuningaskunta on täynnä nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille matkaajille ja Skotlanti on sen kauneimpia alueita. Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla mahdollistaa itsenäisen tutustumisen mielenkiintoisiin kohteisiin ja pääset kulkemaan omia polkujasi, veivät ne sitten kaupunkikohteisiin tai luonnon keskelle. Sixt Autovuokraamo auttaa sinua mielellään tutustumaan Skotlannin kauniisiin kaupunkeihin ja upeisiin maisemiin juuri sinulle sopivan vuokra-auton kyydissä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Edinburgh Lentoasema EDI Car Rental Centre EH12 9FS Edinburgh 55.948171, -3.365278 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Edinburgh Lentoasema EDI

Car Rental Centre
EH12 9FS Edinburgh
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service