Auton vuokraus toimipisteestä Edinburgh Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Edinburgh Lentoasema

Osoite

Car Rental Centre, EH12 9FS Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
06:30 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Edinburgh Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vuokra-auto Edinburghin lentoasemalla löytyy helposti ja edullisesti luotettavasta Sixt autovuokraamosta, jossa on laaja valikoima vuokra-autoja joka lähtöön. Valikoimiin kuuluvat henkilöautot kaupunkikäyttöön, farmarit lisätilaa kaipaaville, avoautot ja urheiluautot kovempaan menoon sekä maasturit heille, jotka haluavat tutustua Skotlannin karun kauniiseen luontoon. Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla hoituu näppärästi tekemällä varaus etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimen välityksellä. Voit valita mieleisesi vuokra-auton myös kätevästi iPhonella. Takaamme ajoneuvon kategorian, mutta emme voi taata tiettyä mallia valitsemastasi vuokra-autosta. Sekä peruutus että varausmuutokset ovat ilmaisia, kun maksat autoa noutaessa.
Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla helpottaa matkaasi

Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla helpottaa matkaasi

Edinburghin lentokenttä (EDI) on Skotlannin vilkkain lentokenttä, joka sijaitsee vain noin 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Sixtin autovuokraamon toimipiste sijaitsee lentokentän autovuokraamokeskuksessa, joka on helppo löytää seuraamalla opasteita saapumishallista. Nopein ja kätevin tapa päästä kaupungin keskustaan on napata heti lentokentältä vuokra-auto alle, jolloin on asian ytimessä alle puolessa tunnissa!
Paras tapa tutustua Skotlantiin on vuokra-auton kyydissä

Paras tapa tutustua Skotlantiin on vuokra-auton kyydissä

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on syystäkin Yhdistyneen Kuningaskunnan sekä koko Euroopan suosituimpia kaupunkilomakohteita. Hurmaavan vanhankaupungin keskus Royal Mile, kuuluisa Greyfriars Kirk-kirkko sekä kaunis yliopistokampus vetävät matkailijoita kaupunkiin vuosi toisensa jälkeen. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi myös shoppailumahdollisuudet Princess Streetillä tai vaikkapa yöelämä Grassmarketin alueella houkuttelevat turisteja. Vuokra-autolla voit kuitenkin matkata helposti myös läheisiin mielenkiinnon kohteisiin, kuten Edinburghin rajumpana isoveljenä tunnettu Glasgow erinomaisine shoppailumahdollisuuksineen ja monipuolisine kulttuuririentoineen. Jos taas haluat nähdä itseään Skotlannin sydämeksi tituleeraavan Strirlingin tunnin ajomatkan päässä, pääset tutustumaan esimerkiksi Stirling Castle -linnaan, joka oli Braveheart-elokuvan tapahtumien todellinen tapahtumapaikka. Luontoa rakastavat patikoijat löytävät varmasti jylhiä maisemia, joissa vaeltaa sydämensä kyllyydestä helpon ajomatkan päässä kaupungeista. Yhdistynyt Kuningaskunta on täynnä nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille matkaajille ja Skotlanti on sen kauneimpia alueita. Autonvuokraus Edinburghin lentoasemalla mahdollistaa itsenäisen tutustumisen mielenkiintoisiin kohteisiin ja pääset kulkemaan omia polkujasi, veivät ne sitten kaupunkikohteisiin tai luonnon keskelle. Sixt Autovuokraamo auttaa sinua mielellään tutustumaan Skotlannin kauniisiin kaupunkeihin ja upeisiin maisemiin juuri sinulle sopivan vuokra-auton kyydissä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Edinburgh Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Edinburgh Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Edinburgh Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Edinburgh Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Edinburgh Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3276 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Edinburgh Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Edinburgh Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Edinburgh Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Edinburgh Lentoasema

Näytä lisää