Autonvuokraus
Glasgow
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Glasgow
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Glasgow

Sixtin autonvuokraus Glasgow'ssa tarjoaa jokaiselle jotakin. Meillä on useita toimipisteitä kaupungissa. Voit siis vuokrata auton vaikkapa jo heti lentoasemalta koneen laskeutumisen jälkeen. Autovalikoima vaihtelee hieman toimipisteittäin, mutta kaikilta toimipisteiltä voi vuokrata tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastoautoja. Suurimmat toimipisteistämme vuokraavat myös urheilu- ja avoautoja. Toimipistekohtaisen autovalikoiman löytää kätevästi netistä kunkin toimipisteen kohdalta samoin kuin lisävarusteiden valikoiman.

 
 • Glasgow Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Glasgow Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gordon Street
  G1 3SL Glasgow

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Glasgow

  Sixt Autonvuokraus
  101 Waterloo Street
  G2 7DN Glasgow

  ma. - pe.08:00 - 16:30
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Glasgow'ssa - monipuolista autonvuokrausta

Meidän autovuokraamomme Glasgow'ssa tarjoaa erittäin kattavan valikoiman vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin. Meiltä voit vuokrata myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Jos taas ajattelit tehdä pidempiä autoretkiä, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Vieraassa maassa ajamista turvaamaan voi ottaa myös täysvakuutuksen, joka kattaa kaikki mahdolliset vahingot. Huomioi varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos olet vuokraamassa esimerkiksi urheiluautoa, kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin. Erikoisautoja on saatavana vain rajoitettu määrä.

Autonvuokraus Glasgow'ssa - kierrä kaupunkia itsenäisesti

Yhdistynyt Kuningaskunta ja Skotlanti tarjoavat niin henkeäsalpaavaa luontoa kuin mielenkiintoista kulttuuriakin. Glasgow on Skotlannin suurin kaupunki ja turistien keskuudessa toiseksi suosituin vierailukohde. Sen lisäksi sinne tehdään paljon työmatkoja. Kaupungissa voi tehdä leppoisia kävelyretkiä Glasgow'n kahtia halkovan Clyde-joen varrella. Jos taas otat vuokra-auton Glasgow'ssa kiertelyä varten, pääset näkemään kaupungin laitamillakin sijaitsevia kohteita. Tällaisia ovat esimerkiksi Scottish Exhibition Centre sekä West End ja Riverside. Näistä molemmat sijaitsevat vain lyhyen, muutamien minuuttien ajomatkan päässä. Voit myös ajaa kaupungin laitamilta löytyviin puistoihin ja nauttia rauhallisesta päivästä vaikkapa piknikin muodossa. Jos taas haluat ajaa katsomaan lähikaupunkeja, sekin onnistuu kätevästi vuokra-auton avulla. Autovuokraamomme Glasgow'ssa palvelevat sinua lomasi aikana. Tutustu siis autovalikoimaan netissä ja vuokraa sinulle parhaiten sopiva auto joko puhelimitse tai itsenäisesti suoraan nettisivujemme kautta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service