Autonvuokraus
Glasgow Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Glasgow // Glasgow Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Glasgow Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GLA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Glasgow'n lentoasemalla tekee matkastasi hieman helpomman, sillä voit vuokrata sieltä käyttöösi näppärän vuokra-auton, jolla matka taittuu helposti määränpäähäsi ja joka helpottaa liikkumistasi matkakohteessasi, kun sinun ei tarvitse murehtia siitä, millä kulkuneuvolla voisit taittaa välimatkat reissusi aikana. Autonvuokrausta Glasgow'n lentoasemalla hoitava toimipisteemme tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja ja sieltä voit helposti vuokrata käyttöösi niin kätevän henkilöauton tai farmarin, alueen luonnossa liikkuessa käytännöllisen maasturin tai suuremman tavaran kuljettamisessa tarpeellisen pakettiauton. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia turvallisuudesta, sillä kaikki tarjoamamme vuokra-autot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja. Halutessasi sinulla on kuitenkin mahdollisuus hankkia myös lisäturvaa tai erilaisia lisäpalveluita helpottamaan matkaasi entisestään.

Vuokra-auto Glasgow'n lentoasemalta

Skotlannin vilkkain lentoasema, Glasgow'n lentoasema (GLA), sijaitsee noin 13 kilometrin päässä samannimisestä kaupungista ja vuokratessasi auton lentoasemalta heti saavuttuasi, taitat sillä matkasi kaupunkiin sujuvasti. Harkitessasi autonvuokrausta Glasgow'n lentoasemalta, kannattaa sinun hoitaa varaus etukäteen netissä, helpon mobiilisovelluksemme avulla tai halutessasi vaikka soittamalla. Näin toimimalla asiointisi toimipisteessämme sujuu sutjakkaasti ja Yhdistynyt kuningaskunta odottaa sinua ennen kuin huomaatkaan. Halutessasi voit kuitenkin vuokrata ajoneuvon myös vasta paikan päälle saavuttuasi. Pidä kuitenkin autonvuokrausta suunnitellessasi mielessäsi se, että emme pysty takaamaan autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan vain valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Skotlannin helmi vuokra-autolla

Lähtiessäsi lentoasemalta vuokra-autolla, sinulla on mahdollisuus pistäytyä esimerkiksi Paisleyn ja Renfrew'n kaupungeissa, joiden läheisyydessä lentoasema sijaitsee. Toki matka taittuu helposti myös suoraan Skotlannin suurimpaan kaupunkiin, Glasgow'hin Clydejoen varrelle. Itse kaupungissa vuokra-auto on kätevä menopeli, sillä sen avulla pääset kiertämään vaivattomasti kaikki alueen kiinnostavat nähtävyydet, joista valtaosa sijaitsee keskustan ulkopuolella - ja nauttimaan upeasta Skotlannista laajemminkin. Kaupungissa kannattaa vierailla vähintään kauniissa, kaupungin länsiosassa sijaitsevassa Kelvingroven puistossa ja kiertää samalla läheisiä museoita ja taidegallerioita. Toisella puolella kaupunkia, idässä, sen sijaan sijaitsee vanha hautausmaa, josta avautuu upea näkymä koko kauniiseen kaupunkiin. Samassa osassa kaupunkia pääset tutustumaan myös kaupungin historialliseen katedraaliin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Glasgow Lentoasema GLA Car Rental Centre PA3 2SW Paisley 55.868701, -4.433322 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Glasgow Lentoasema GLA

Car Rental Centre
PA3 2SW Paisley
 
Puhelinnro +44-2070188246

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service