Autonvuokraus
Inverness
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Inverness
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Inverness

Haluatko aloittaa matkasi vailla huolen häivää ja laadukkaan vuokra-auton kyydissä? Jos vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan sillä me Sixt Autovuokraamo Invernessissä olemme täällä sinua varten! Meiltä löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman merkkiautoja, jotka ovat kaikki keskimäärin 3 kuukautta käytössä olleita. Olitpa sitten liikematkalla, lomareissulla tai paikallisena ajoneuvon tarpeessa, meiltä löytyy ratkaisu sinulle. Tutustu tarjontaamme tarkemmin verkkosivuillamme ja valitse mieleisesi. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla reissaa helposti vaikka koko perhe tutustumaan Skotlannin ihmeisiin. Näyttävät avo- ja urheiluautot tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka liikelounaalle. Tilavat maasturimme taas sopivat hyvin seikkailunhaluiselle kuskille, sillä vaikeammatkin maastot taittuvat helposti näillä. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

 
 • Inverness Lentoasema
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  ma. - su.09:00 - 20:00
  Juhlapyhä09:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Inverness Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  ma. - su.09:00 - 20:00
  Juhlapyhä09:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt tarjoaa laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Inverness tarjoaa laajan autovalikoiman tunnettuja merkkiautoja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi luvata. Lisäpalveluilla voit höystää varaustasi ja tehdä siitä vieläkin paremman. GPS-navigaattori johdattaa kätevästi perille ja auttaa reittivalinnoissa. Lapsiperheille lastenistuimet tuovat lisäturvaa. Isommille porukoille taas voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Kattavat vakuutuksemme tuovat myös lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Sixt Invernessiin voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti. Sixt ei ota sinulta kuluja luottokorttimaksuista eikä meillä ole piilokuluja, joten voit rauhassa tehdä varauksesi.

Koe Inverness monipuolisesti Sixtin vuokra-auton kyydissä

Mystinen Inverness sijaitsee Skotlannin Ylämailla ja Loch Nessistä virtaavan Ness-joen suulla. Kaupunkiin liittyy paljon historiaa, sillä siellä on ollut asutusta jo 500-luvulla. Mikäli vierailet kaupungissa syksyllä, voit suunnata suurille säkkipillifestivaaleille kokemaan jotain Skotlannille tyypillistä. Suuntaa ihmeessä katsastamaan Invernessin linna, katedraali ja tee ostoksia Victorian Marketissa. Tällä reissulla kannattaa nauttia myös maan omalaatuisesta luonnosta, joka hivelee silmiä. Edinburghiin matkaa täältä kertyy noin 250 km, joten siellä käynti on myös toteutettavissa, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Autonvuokraus Invernessissä tarjoaa sinulle vapauden suunnitella omat aikataulusi, ettet ole riippuvainen julkisesta liikenteestä ja tällä tavoin myös koet Invernessin monipuolisemmin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service