Autonvuokraus
Leeds
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Leeds
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Leeds

Autonvuokraus Leedsissä on varma valinta, olitpa sitten viikonloppumatkalla kavereiden kesken, perhelomalla Yorkshiressa tai työmatkalla Pohjois-Englannissa, tai paikallinen asukas muuttokuormaa siirtämässä. Sixt Autovuokraamo on luotettava ja turvallinen ratkaisu harkitessasi autonvuokrausta Leedsissä. Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys on levinnyt yli sadan vuoden aikana ympäri maailman, ja toimipisteitämme löytyy jo 105 maasta. Tee varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse ja vuokra-auto on valmiina käyttöösi heti noudettuasi avaimet Autovuokraamo Leedsistä. Autokalustomme on tunnetusti laadukas ja monipuolinen. Autovuokraamo Leedsin valikoimaan vuokra-autoja kuuluu muun muassa henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme palvelee sinua sekä paikan päällä että puhelimitse - tee varauksesi jo tänään!

 
 • Leeds
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  ma.08:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Leeds

  Sixt Autonvuokraus
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  ma.08:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin palvelut Leedissä tarjoavat monipuolisia ratkaisuja autonvuokraukseen

Kun tarvitset vuokra-auton Leedsissä, käänny Sixtin puoleen. Varaa vuokra-auto Leedissä etukäteen netissä tai soita meille. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee toiveidesi perusteella juuri sinulle sopivan vuokra-auton valikoimastamme. Emme valitettavasti voi taata jotain tiettyä automallia käyttöösi, mutta valittavanasi on useita eri kategorioita, joista jokaiselle löytyy sopiva vuokra-auto. Kaupunkiajoon sopivat esimerkiksi mainiosti taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, tai halutessasi tyyliä ja luksusta voit varata käyttöösi urheilu- tai avoauton. Jos taas mielit kierrellä ympäri Yorkshiren pittoreskiä maaseutua on luotettava maasturi hyvä valinta vaativammillakin sivuteillä. Pakettiauto puolestaan on paras ratkaisu kun kyseessä on suurempien tavarakuormien siirtäminen paikasta toiseen. Lisäksi valittavanasi on mainio valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten lastenistuimet, GPS-navigaattori tai lisäkuljettaja. Lisäturvaa tuovat erilaiset vakuutukset, joiden myötä matkasi Leedissä on turvattu.

Leeds on Pohjois-Englannin tuntematon helmi

Yhdistyneestä Kuningaskunnasta liikkeelle lähtenyt teollinen vallankumous näkyy ja tuntuu edelleen Leedsissä vahvasti. Yorkshiren suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Leeds tunnetaan muun muassa sen monipuolisista shoppailumahdollisuuksista ja vilkkaasta yöelämästä. Vieraile Yhdistyneen Kuningaskunnan yhdessä parhaiten säilyneistä nunnaluostareista Kirkstall Abbeyssä ja sen yhteydessä toimiva Abbey House Museumissa. Molemmat sijaitsevat noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta aivan A65-tien läheisyydessä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service