Autonvuokraus
Liverpool
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Liverpool
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Liverpool

Autonvuokraus Liverpoolissa onnistuu helposti ja vaivattomasti Sixtiltä, vuonna 1912 perustetulta Euroopan markkinajohtajiin kuuluvalta autovuokraamoketjulta. Tarjoamme käyttöösi monipuolisia vuokra-autoja Liverpoolissa ja ympäri Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Jotta autonvuokraus olisi sinulle mahdollisimman helppoa tarjoamme käyttöösi monipuolisia vaihtoehtoja vuokrauksen hoitamiseen juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Voit esimerkiksi varata vuokra-auton etukäteen netistä tai mobiilisovelluksemme avulla, mutta vaihtoehtonasi on tietysti myös auton vuokraaminen vasta paikan päälle saavuttuasi. Autovuokraamostamme Liverpoolista voit vuokrata käyttöösi joko perinteiseen kaupunkiajoon sopivan henkilöauton tai farmarin, suuremman kuorman kuljettamiseen soveltuvan pakettiauton, maastoajossa lyömättömän maasturin tai halutessasi jopa luksusta henkivän avo- tai urheiluauton.

 
 • Liverpool Lentoasema
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  ma.08:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Liverpool Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  ma.08:00 - 18:00
  ti. - to.08:00 - 16:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00
  su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt autovuokraamo Liverpoolissa

Monipuolisen autovalikoimamme lisäksi tarjoamme sinulle erilaisia lisäpalveluita, jotta autonvuokraus Liverpoolissa todella helpottaisi matkaasi niin paljon kuin mahdollista. Halutessasi voit esimerkiksi hankkia vuokra-autoosi erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita, navigaattorin tai vaikkapa lisäkuljettajan. Lisäksi voit valita erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, kuten matalamman omavastuuosuuden kolariturvan tai matkan jatkumisturvan. Huomaa kuitenkin, että vaikka tarjoammekin erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, ovat kaikki vuokra-automme jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja. Huomioi myös se, että meiltä auton voi vuokrata myös alle 25-vuotias, pientä lisämaksua vastaan. Huomioi autoa vuokratessasi myös se, että takaamme sinulle aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automallia tai -merkkiä.

Autonvuokraus Liverpoolissa kannattaa

Yhdistynyt Kuningaskunta tarjoaa paljon mielenkiintoisia matkakohteita, mutta sen helmiin kuuluu ehdottomasti maan luoteisosassa sijaitseva satamakaupunki Liverpool, joka on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde. Liverpoolissa vuokra-auto voi osoittautua hyvinkin käteväksi kulkupeliksi, sillä vuokra-autolla kierrät helposti ja näppärästi kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet, oman aikataulusi puitteissa. Liverpoolissa niin loma- kuin liikematkailijankin kannattaakin ehdottomasti piipahtaa ainakin kaupungin rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevassa, vuonna 1854 avatussa St George´s Hallissa, sekä käydä vilkaisemassa kaupungin epävirallista symbolia, vuodelta 1911 peräisin olevaa Royal Liver Buildingia sekä kaupungin kenties tunnetuinta maamerkkiä, 140 metriä korkeaa West Tower pilvenpiirtäjää, jonka huipulla voit myös halutessasi ruokailla. Vuokra-autolla huristat helposti myös esimerkiksi Unescon suojelukohteeksikin valittuun Liverpoolin satamaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service