Auton vuokraus alueella Liverpool

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Liverpool

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Liverpool Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Liverpool

Sixt autovuokraamo Liverpoolissa

Sixt autovuokraamo Liverpoolissa

Autonvuokraus Liverpoolissa onnistuu helposti ja vaivattomasti Sixtiltä, vuonna 1912 perustetulta Euroopan markkinajohtajiin kuuluvalta autovuokraamoketjulta. Tarjoamme käyttöösi monipuolisia vuokra-autoja Liverpoolissa ja ympäri Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Jotta autonvuokraus olisi sinulle mahdollisimman helppoa tarjoamme käyttöösi monipuolisia vaihtoehtoja vuokrauksen hoitamiseen juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Voit esimerkiksi varata vuokra-auton etukäteen netistä tai mobiilisovelluksemme avulla, mutta vaihtoehtonasi on tietysti myös auton vuokraaminen vasta paikan päälle saavuttuasi. Autovuokraamostamme Liverpoolista voit vuokrata käyttöösi joko perinteiseen kaupunkiajoon sopivan henkilöauton tai farmarin, suuremman kuorman kuljettamiseen soveltuvan pakettiauton, maastoajossa lyömättömän maasturin tai halutessasi jopa luksusta henkivän avo- tai urheiluauton. Monipuolisen autovalikoimamme lisäksi tarjoamme sinulle erilaisia lisäpalveluita, jotta autonvuokraus Liverpoolissa todella helpottaisi matkaasi niin paljon kuin mahdollista. Halutessasi voit esimerkiksi hankkia vuokra-autoosi erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita, navigaattorin tai vaikkapa lisäkuljettajan. Lisäksi voit valita erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, kuten matalamman omavastuuosuuden kolariturvan tai matkan jatkumisturvan. Huomaa kuitenkin, että vaikka tarjoammekin erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, ovat kaikki vuokra-automme jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja. Huomioi myös se, että meiltä auton voi vuokrata myös alle 25-vuotias, pientä lisämaksua vastaan.Huomioi autoa vuokratessasi myös se, että takaamme sinulle aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automallia tai -merkkiä.
Autonvuokraus Liverpoolissa kannattaa

Autonvuokraus Liverpoolissa kannattaa

Yhdistynyt Kuningaskunta tarjoaa paljon mielenkiintoisia matkakohteita, mutta sen helmiin kuuluu ehdottomasti maan luoteisosassa sijaitseva satamakaupunki Liverpool, joka on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde. Liverpoolissa vuokra-auto voi osoittautua hyvinkin käteväksi kulkupeliksi, sillä vuokra-autolla kierrät helposti ja näppärästi kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet, oman aikataulusi puitteissa.Liverpoolissa niin loma- kuin liikematkailijankin kannattaakin ehdottomasti piipahtaa ainakin kaupungin rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevassa, vuonna 1854 avatussa St George´s Hallissa, sekä käydä vilkaisemassa kaupungin epävirallista symbolia, vuodelta 1911 peräisin olevaa Royal Liver Buildingia sekä kaupungin kenties tunnetuinta maamerkkiä, 140 metriä korkeaa West Tower pilvenpiirtäjää, jonka huipulla voit myös halutessasi ruokailla. Vuokra-autolla huristat helposti myös esimerkiksi Unescon suojelukohteeksikin valittuun Liverpoolin satamaan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Liverpool
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Liverpool?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Liverpool sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Liverpool.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Liverpool?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Liverpool. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 1122 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Liverpool
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Liverpool?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Liverpool?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Liverpool?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Liverpool

Näytä lisää