Autonvuokraus
Luton
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Luton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Luton

Sixtin autovuokraamo Lutonissa palvelee asiakkaitaan laadukkaasti maanantaista sunnuntaihin. Tarjolla on hyvin varusteltuja uusia vuokra-autoja moneen lähtöön aina kätevistä pikkuautoista suurempiin premium-luokan luksusautoihin. Autonvuokraus Lutonissa on asiakkaalle vaivaton ja helppo ratkaisu kaupungissa ja sen ympäristössä liikkumiseen, olipa sitten kyse bisnesmatkasta tai vapaa-ajan vietosta.

 
 • Lontoo Luton Lentoasema
  Essex House, Proctor Way
  LU2 9PE Luton

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Luton
  24-34 Crawley Road
  LU1 1HZ Luton

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lontoo Luton Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Essex House, Proctor Way
  LU2 9PE Luton

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Luton

  Sixt Autonvuokraus
  24-34 Crawley Road
  LU1 1HZ Luton

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Haluamasi palvelut Sixtin autovuokraamosta Lutonissa

Vuokra-autojen valikoima tarjoaa valinnanvaraa niin koon, varustelutason kuin lisäpalvelujenkin suhteen. Valittavana on pieniä taloudellisia kaupunkiajoon sopivia autoja, suurempia perheluokan sedaneja ja henkilömäärän kasvaessa myös minibusseja. Halutessasi voit vuokrata autoksesi premium-luokan menopelin. Tarkemmat tiedot autoista ja vuokraushinnoista löydät verkkosivuiltamme. Voit valikoida itsellesi sopivan autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Päätettyäsi sopivasta autosta tarjoamme sinulle useita lisäpalveluita. Vakuutuksen omavastuuta voi muuttaa tai ostaa vakuutukseen lisäturvan. Edullisina lisäpalveluina tarjoamme myös GPS-navigaattorin ja lisäkuljettajamahdollisuuden. Lapsiperheitä ja erityisesti lasten turvallisuutta ajatellen valittavana on erikokoisia lasten turvaistuimia.

Autonvuokraus Lutonissa helpottaa liikkumista

Luton sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoosta pohjoiseen ja siellä asuu reilut 200 000 asukasta. Vuokra-autolla Lutonissa ja sen lähiympäristössä on helppo liikkua. Lapsiperheitä, ja miksei vähän vanhempiakin, ajatellen suositeltava käyntikohde on noin 15 kilometrin päässä keskustasta oleva Whipsnade Zoo. Mukavan automatkan päässä oleva eläintarha on Yhdistyneiden Kuningaskuntien suurin, joten nähtävää riittää. Lähellä on myös Dunstable Downsin suosittu ulkoilualue. Sen korkein kohta on 243 metrin korkeudessa ja sieltä voi ihailla silmänkantamattomiin riittävää aaltoilevaa englantilaista loivapiirteistä kukkulamaisemaa. Tutustumisen arvoinen paikka on keskustan eteläpuolella oleva Stockwood Parkin puistoalue ja läheinen Discovery Centre. Siellä esitellään paikallishistoriaa ja -kulttuuria näyttelyjen, esitysten ja erilaisten aktiviteettien keinoin. Autolla on helppo piipahtaa tutustumassa vajaan 10 kilometrin päässä keskustasta olevan yli 500 vuotta vanhan Someriesin linnan raunioihin. Golfin harrastajalle autonvuokraus on oiva tapa päästä Lutonin ympäristön viheriöille. Eikä penkkiurheilijan parane unohtaa paikallisen yli 100 vuotta vanhan jalkapalloseuran otteluita.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service