Autonvuokraus
Lontoo Luton Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Luton // Lontoo Luton Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lontoo Luton Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Essex House, Proctor Way
  LU2 9PE Luton GB +44-1584666006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LTN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Lutonin lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Meiltä saat iloista palvelua ja kattavan autovalikoiman. Voit vuokrata joko näppärän kaupunkiauton, enemmän tilaa tarjoavan farmarin tai huonoille teille soveltuvan katumaasturin tai nelivedon. Jos sinulla on enemmän tavaraa, kuten vaikka urheiluvarusteita, kuljetettavanasi, ota silloin pakettiauto. Niille, jotka kaipaavat hieman luksusta lomaansa, voidaan suositella avoautoa tai urheiluautoa. Voit lisätä vuokra-autoosi tarvittaessa lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Muista ottaa vuokraasi myös rajoittamattomat kilometrit, kaiken kattava vakuutus sekä ylimääräinen kuljettaja. Koneesi laskeuduttua Lutonin lentoasemalle, LTN, suuntaa toimipisteellemme hakemaan vuokra-autosi. Auto vuokrataan etukäteen nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Ota kuitenkin huomioon, että emme valitettavasti voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Voimme taata vain autoluokan.

Autonvuokraus Lutonin lentoasemalta

Lutonin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä itse kaupungista. Vuokra-autolla matka taittuu siis noin viidessä minuutissa. Lentoasema palvelee melkein 15 miljoonaa turistia ja työmatkalaista vuosittain. Löydät lentoaseman toimipisteemme suoraan saapuvien aulasta. Tunnistat meidät helposti oranssista logostamme. Palvelemme aikaisesta aamusta alkuiltaan asti. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolelle, sekin onnistuu. Muista vain sopia siitä jo varausta tehdessäsi.

Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää kaikenikäisille matkailijoille. Senpä vuoksi autonvuokraus Lutonin lentoasemalta kannattaakin. Tämä Bedfordshiren alueella sijaitseva kaupunki on jännittävä sekoitus historiaa ja nykyaikaa. Kaupungista löytää paljon kulttuuri- ja urheilutarjontaa. Jos olet jalkapalloilun ystävä, haluat varmasti piipahtaa kotijoukkueen kotistadionilla katsomassa League Twon ottelun. Jos olet enemmän kiinnostunut kulttuurista, alueen museot innostavat varmasti. Turistien keskuudessa suosituimpia museoita ovat Wardown House Museum and Gallery, Stockwood Discovery Center sekä Mossman Collection. Vuokra-autolla voi myös tehdä helposti päiväretkiä lähikaupunkeihin. Englannin pääkaupunkiin Lontooseen ajaa vain reilussa puolessa tunnissa, joten matkaan kannattaa yhdistää kerralla monta eri kohdetta. Ota siis vuokra-auto Lutonin lentoasemalta ja aja minne sinua ikinä huvittaakaan. Vuokra-auton avulla saat liikkumisen vapautta ja joustavuutta lomaasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lontoo Luton Lentoasema LTN Essex House, Proctor Way LU2 9PE Luton 51.877350, -0.385564 +44-1584666006

Sixt-toimipiste Lontoo Luton Lentoasema LTN

Essex House, Proctor Way
LU2 9PE Luton
 
Puhelinnro +44-1584666006

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service