Autonvuokraus
Manchester Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Manchester // Manchester Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Manchester Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ringway Road
  M22 5WH Manchester GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MAN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:00
la.10:00 - 18:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Kun lentokone on laskeutunut kentälle, syttyy useimmille matkustajille halu päästä näkemään ja kokemaan matkakohteen kohokohdat mahdollisimman pian. Sixt tarjoaa tähän nopean ja sujuvan ratkaisun, autonvuokraus Manchesterin lentokentältä antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa joustavasti minne haluat. Koko Yhdistynyt kuningaskunta on nautittavissa täysipainoisesti omilla ehdoillasi!

Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä

Monikansallisena, suurena yhtiönä Sixt on varma ja vastuullinen autovuokraamo, jonka palveluista voi löytää etsimänsä vaivattomasti aikaa ja rahaa tuhlaamatta. Suosittelemme varaamaan vuokra-auton jo etukäteen verkossa tai puhelimitse, jotta pääset matkaan mahdollisimman vähällä odottelulla ja pystymme minimoimaan käytännön järjestelyt Ison-Britannian päässä. Luottokortti, voimassa oleva ajokortti ja passi ovat kaikki mitä tarvitset saadaksesi kauttamme vuokra-auton mahdollistamaan matkustelun täysin siten, kuin itse haluat. Autovuokraamossamme on saatavilla urheiluautot, maasturit tai vaikka kesäiset avoautot. Vaikkei meillä ole mahdollisuutta taata tiettyä autoa sinulle, järjestämme haluamasi kategorian auton esimerkiksi lastenistuimella, GPS-navigaattorilla tai lisäkuljettajan mahdollisuudella. Erilaiset vakuutusvaihtoehtomme tekevät vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin huolettomampaa. Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä on innostava tapa avata koko Ison-Britannian tieverkosto käytettäväksi loman ajaksi.

Manchester ja lähiseutu: luonnon rauhaa ja kaupungin sykettä

Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä tarjoaa turistille nautittavaksi Yhdistyneen kuningaskunnan kaikki puolet. Puolen miljoonan asukkaan kaupunki on eläväinen ja moderni taiteen, kaupan ja kulttuurin keskus, josta löytyy nähtävää niin supershoppailijalle kuin museonnälkäänkin. Sekä monenlaista taidetta sisältävä Art Gallery että sotien kauhuja havainnollisesti esiin tuova Imperial War Museum North ovat pääsymaksuttomia ja suosittuja käyntikohteita kaupungin ytimessä. Lähes koko ydinkeskusta on pyhitetty ostoskeskuksille ja pienemmille putiikeille. Hieman syrjemmässä kuitenkin avautuu upeita puistoja, kuten idyllinen Fletcher Moss Park, jonka yhteydessä on myös kasvitieteellinen museo. Vuokra-autolla liikkuessa kannattaa pitää mielessä, että myös Rainy Cityn ulkopuolella on paljon nähtävää: esimerkiksi maailmankuululle Stonehengelle on noin kahden ja puolen tunnin ajomatka, ja laajaan Peak Districtin luonnonpuistoon pääsee reilussa tunnissa. Yksittäisenä kaupunkikohteena Manchester on monipuolinen ja turistin kuin turistin haluihin sopiva, mutta automatkakohteena seutu tulee erityisesti oikeuksiinsa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:00
la.10:00 - 18:00
su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Manchester Lentoasema MAN Ringway Road M22 5WH Manchester 53.362278, -2.273181 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Manchester Lentoasema MAN

Ringway Road
M22 5WH Manchester
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service