Auton vuokraus toimipisteestä Manchester Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Manchester Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Manchester Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Manchester Lentoasema

Osoite

Ringway Road CAR RENTAL VILLAGE, M22 5WH Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
06:30 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Manchester Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kun lentokone on laskeutunut kentälle, syttyy useimmille matkustajille halu päästä näkemään ja kokemaan matkakohteen kohokohdat mahdollisimman pian. Sixt tarjoaa tähän nopean ja sujuvan ratkaisun, autonvuokraus Manchesterin lentokentältä antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa joustavasti minne haluat. Koko Yhdistynyt kuningaskunta on nautittavissa täysipainoisesti omilla ehdoillasi!
Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä

Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä

Monikansallisena, suurena yhtiönä Sixt on varma ja vastuullinen autovuokraamo, jonka palveluista voi löytää etsimänsä vaivattomasti aikaa ja rahaa tuhlaamatta. Suosittelemme varaamaan vuokra-auton jo etukäteen verkossa tai puhelimitse, jotta pääset matkaan mahdollisimman vähällä odottelulla ja pystymme minimoimaan käytännön järjestelyt Ison-Britannian päässä. Luottokortti, voimassa oleva ajokortti ja passi ovat kaikki mitä tarvitset saadaksesi kauttamme vuokra-auton mahdollistamaan matkustelun täysin siten, kuin itse haluat. Autovuokraamossamme on saatavilla urheiluautot, maasturit tai vaikka kesäiset avoautot. Vaikkei meillä ole mahdollisuutta taata tiettyä autoa sinulle, järjestämme haluamasi kategorian auton esimerkiksi lastenistuimella, GPS-navigaattorilla tai lisäkuljettajan mahdollisuudella. Erilaiset vakuutusvaihtoehtomme tekevät vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin huolettomampaa. Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä on innostava tapa avata koko Ison-Britannian tieverkosto käytettäväksi loman ajaksi.
Manchester ja lähiseutu: luonnon rauhaa ja kaupungin sykettä

Manchester ja lähiseutu: luonnon rauhaa ja kaupungin sykettä

Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä tarjoaa turistille nautittavaksi Yhdistyneen kuningaskunnan kaikki puolet. Puolen miljoonan asukkaan kaupunki on eläväinen ja moderni taiteen, kaupan ja kulttuurin keskus, josta löytyy nähtävää niin supershoppailijalle kuin museonnälkäänkin. Sekä monenlaista taidetta sisältävä Art Gallery että sotien kauhuja havainnollisesti esiin tuova Imperial War Museum North ovat pääsymaksuttomia ja suosittuja käyntikohteita kaupungin ytimessä. Lähes koko ydinkeskusta on pyhitetty ostoskeskuksille ja pienemmille putiikeille. Hieman syrjemmässä kuitenkin avautuu upeita puistoja, kuten idyllinen Fletcher Moss Park, jonka yhteydessä on myös kasvitieteellinen museo. Vuokra-autolla liikkuessa kannattaa pitää mielessä, että myös Rainy Cityn ulkopuolella on paljon nähtävää: esimerkiksi maailmankuululle Stonehengelle on noin kahden ja puolen tunnin ajomatka, ja laajaan Peak Districtin luonnonpuistoon pääsee reilussa tunnissa. Yksittäisenä kaupunkikohteena Manchester on monipuolinen ja turistin kuin turistin haluihin sopiva, mutta automatkakohteena seutu tulee erityisesti oikeuksiinsa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Manchester Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Manchester Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Manchester Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Manchester Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Manchester Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3393 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Manchester Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Manchester Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Manchester Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Manchester Lentoasema

Näytä lisää