Autonvuokraus
Milton Keynes
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Milton Keynes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Milton Keynes

Teollisuuden ja koulutuksen keskittymä, Milton Keynes, on erinomainen kohde eritoten työmatkallasi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Sixt Autovuokraamo Milton Keynes palvelee sinua tarjoten ensiluokkaista asiakaspalvelua, kilpailukykyisen hintatason sekä laadukkaita vuokra-autoja. Sixt on saksalaisesta perheyrityksestä kasvanut kansainvälinen autovuokraamoketju, jonka toimipisteet sijaitsevat jo 105 maassa ympäri maailman. Autonvuokraus Milton Keynesissä on vaivatonta ja nopeaa varatessasi vuokra-auton etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Varauksen tehtyäsi osaava henkilökuntamme valitsee toiveittesi mukaisen vuokra-auton kattavasta valikoimastamme, johon kuuluvat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Voit valita haluamasi katgorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä automallia. Varauksen tehtyäsi voit noutaa avaimet toimipisteestämme ja vuokra-autosi Milton Keynesissä on valmiina käyttöösi.

 
 • Milton Keynes Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  302 Eldergate
  MK9 1LA Milton Keynes

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Milton Keynes

  Sixt Autonvuokraus
  1 Deltic Avenue
  MK13 8LD Milton Keynes

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla pääset pidemmälle

Luotettava Sixt tarjoaa monipuolisia palveluja kilpailukykyisin hinnoin. Autovuokraamomme Milton Keynesissa sijaitsee aivan Milton Keynes Central rautatieaseman lähettyvillä, joten meidät on helppo löytää. Toimipisteemme autokalustoon kuuluvat sekä taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, tyyliä ja luksusta henkivät urheilu- ja avoautot, luotettavat maasturit sekä suurempienkin tavarakuormien kuljetukseen oivallisesti soveltuvat pakettiautot. Sixt Autovuokraamo Milton Keynesin valikoimasta löytyy juuri sinulle sopiva vuokra-auto, matkustitpa sitten perheen parissa, yksin työmatkalla, romanttisella kaupunkikierroksella Englannissa tai vaikkapa muuttopuuhissa. Monipuolinen tarjonta lisäpaveluja varmistaa sen, että saavut perille määränpäähäsi valitessasi vuokrapakettiisi GPS-navigaattorin, tai että perheen pienimmätkin nauttivat matkasta lasten turvaistuimissa. Voit myös lisätä useita kuljettajia vuokrapakettiin, ja huomaathan että hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat - lue lisätietoja verkkosivuiltamme. Lisäturvaa matkallesi saat, kun valitset vuokrapakettiisi lisävakuutuksen.

Milton Keynesin tärkeimmät kohteet ovat lähelläsi Sixtin vuokra-autolla

Yhdistyneen Kuningaskunnan yksi merkittävimmistä teollisuuskeskittymistä, Milton Keynes, yllättää vierailijan. Täältä löydät useiden kansallisten ja kansainvälisten yritysten, kuten Argosin, Domino's Pizzan, Marshall Amplificationin, Mercedes-Benzin, Suzukin, Volkwagenin, Red Bull Racingin ja Iso-Britannian kansallisen rautatieyhtiön National Railin pääkonttorit. Kaupungissa sijaitsee myös The Open Universityn pääkampus Walton Hall, joten Milton Keynes on myös merkittävä aikuis- ja etäkoulutuksen keskittymä sekä Iso-Britanniassa että koko Euroopassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service