Auton vuokraus alueella Milton Keynes

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Milton Keynes

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Milton Keynes alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Milton Keynes

Sixtin vuokra-autolla pääset pidemmälle

Sixtin vuokra-autolla pääset pidemmälle

Teollisuuden ja koulutuksen keskittymä, Milton Keynes, on erinomainen kohde eritoten työmatkallasi Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Sixt Autovuokraamo Milton Keynes palvelee sinua tarjoten ensiluokkaista asiakaspalvelua, kilpailukykyisen hintatason sekä laadukkaita vuokra-autoja. Sixt on saksalaisesta perheyrityksestä kasvanut kansainvälinen autovuokraamoketju, jonka toimipisteet sijaitsevat jo 105 maassa ympäri maailman. Autonvuokraus Milton Keynesissä on vaivatonta ja nopeaa varatessasi vuokra-auton etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Varauksen tehtyäsi osaava henkilökuntamme valitsee toiveittesi mukaisen vuokra-auton kattavasta valikoimastamme, johon kuuluvat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Voit valita haluamasi katgorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä automallia. Varauksen tehtyäsi voit noutaa avaimet toimipisteestämme ja vuokra-autosi Milton Keynesissä on valmiina käyttöösi.Luotettava Sixt tarjoaa monipuolisia palveluja kilpailukykyisin hinnoin. Autovuokraamomme Milton Keynesissa sijaitsee aivan Milton Keynes Central rautatieaseman lähettyvillä, joten meidät on helppo löytää. Toimipisteemme autokalustoon kuuluvat sekä taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, tyyliä ja luksusta henkivät urheilu- ja avoautot, luotettavat maasturit sekä suurempienkin tavarakuormien kuljetukseen oivallisesti soveltuvat pakettiautot. Sixt Autovuokraamo Milton Keynesin valikoimasta löytyy juuri sinulle sopiva vuokra-auto, matkustitpa sitten perheen parissa, yksin työmatkalla, romanttisella kaupunkikierroksella Englannissa tai vaikkapa muuttopuuhissa. Monipuolinen tarjonta lisäpaveluja varmistaa sen, että saavut perille määränpäähäsi valitessasi vuokrapakettiisi GPS-navigaattorin, tai että perheen pienimmätkin nauttivat matkasta lasten turvaistuimissa. Voit myös lisätä useita kuljettajia vuokrapakettiin, ja huomaathan että hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat - lue lisätietoja verkkosivuiltamme. Lisäturvaa matkallesi saat, kun valitset vuokrapakettiisi lisävakuutuksen.
Milton Keynesin tärkeimmät kohteet ovat lähelläsi Sixtin vuokra-autolla

Milton Keynesin tärkeimmät kohteet ovat lähelläsi Sixtin vuokra-autolla

Yhdistyneen Kuningaskunnan yksi merkittävimmistä teollisuuskeskittymistä, Milton Keynes, yllättää vierailijan. Täältä löydät useiden kansallisten ja kansainvälisten yritysten, kuten Argosin, Domino's Pizzan, Marshall Amplificationin, Mercedes-Benzin, Suzukin, Volkwagenin, Red Bull Racingin ja Iso-Britannian kansallisen rautatieyhtiön National Railin pääkonttorit. Kaupungissa sijaitsee myös The Open Universityn pääkampus Walton Hall, joten Milton Keynes on myös merkittävä aikuis- ja etäkoulutuksen keskittymä sekä Iso-Britanniassa että koko Euroopassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Milton Keynes
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Milton Keynes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Milton Keynes sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Milton Keynes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Milton Keynes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Milton Keynes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 286 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Milton Keynes
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Milton Keynes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Milton Keynes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Milton Keynes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Milton Keynes

Näytä lisää