Autonvuokraus
Newcastle upon Tyne
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Newcastle upon Tyne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Newcastle upon Tyne

Autovuokraamomme Newcaste-Upon-Tynessa palvelee sinua Sixtin luotettavaan tyyliin. Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys Sixt on tullut maailmalla tunnetuksi erinomaisesta asiakaspalvelustaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan sekä tietysti laadukkaasta valikoimasta vuokra-autoja. Matkallasi Pohjois-Englannissa valitse autonvuokraus Newcastle-Upon-Tynessa Sixtin kautta, kun haluat saada kohteestasi enemmän irti. Vuokra-autolla Newcastle-Upon-Tynessa pääset tutustumaan kaupunkiin ja sitä ympäröiviin kyliin ja maaseutuun oman aikataulusi mukaan vapaudesta nauttien. Tee varaus Sixt Newcastle-Upon-Tynen verkkosivuilla tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Henkilökuntamme ottaa toiveesi vastaan ja valitsee juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme. Käytäntöihimme ei kuitenkaan kuulu varata tiettyä automallia, vaan toimitamme sinulle vuokra-auton Newcastle-Upon-Tynessa haluamastasi autokategoriasta.

 
 • Newcastle Lentoasema
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Newcastle Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin monipuoliset palvelut tarjoavat laatua ja luotettavuutta

Autonvuokraus Newcastle-Upon-Tynessa on helppoa ja vaivatonta, kun teet varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse. Laajaan valikoimaamme vuokra-autoja kuuluvat henkilöautot, farmarit, pakettiautot, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Sixtiltä löydät siis juuri sinulle sopivan ratkaisun, olitpa sitten matkalla perheen parissa tai ystävien kesken, työn merkeissä, tai vaikkapa muuttokuormaa siirtämässä. Palveluihimme Sixt Autovuokraamo Newcastle-Upon-Tynessa kuuluvat myös erilaiset lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet sekä mahdollisuus lisätä useita kuljettajia vuokrapakettiin. Olemme myös huomioineet alle 25-vuotiaat kuljettajat, voit lukea lisätietoja verkkosivuiltamme. Lisäturvaa matkallesi tuovat useat erilaiset lisävakuutukset, joiden myötä matkanteko sujuu turvallisesti ja rauhallisin mielin. Tervetuloa asiakkaaksemme Sixt Autovuokraamo Newcastle-Upon-Tyneen!

Newcastle-Upon-Tynen kiinnostavimmat kohteet tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Aivan Skotlannin rajalla sijaitseva Newcastle-Upon-Tyne on viehättävä yhdistelmä Yhdistyneen Kuningaskunnan kahden maan kulttuureja. Omaleimainen Newcastle-Upon-Tyne tunnetaan etenkin urheiluseuroistaan, mutta myös kuuluisasta maamerkistään Angel of the North, joka sijaitsee vajaan 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista etelään A1-tien varrella. Lähistöllä sijaitsee myös upeita keskiaikaisia linnoja, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Durham Castleen ajat puolessa tunnissa A1-mottoritietä pitkin etelään, kun taas Bamburgh Castle sijaitsee meren rannalla A1-moottoritietä pohjoiseen. Linnojen tutkimisen luoman aikahypyn jälkeen voit suunnata takaisin kohti Newcastle-Upon-Tynea ja nauttia maittavasta ateriasta yhdessä kaupungin trendikkäistä ravintoloista esimerkiksi Gatesheadin tai Gosfordin alueella.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service