Autonvuokraus
Newcastle Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Newcastle upon Tyne // Newcastle Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Newcastle Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NCL
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Newcastlen lentoasemalla

Löydät Sixt Autovuokraamon Newcastlen lentoasemalta, kun lähdet terminaalista kohti short stay car parkia eli lyhyen pysäköinnin pysäköintialuetta. Sixtin maksuton lentokenttäkuljetuspalvelu vie sinut toimipisteellemme, joka sijaitsee Marriott Hotelissa High Gosforth Parkissa. Ilmoitathan varausta tehdessäsi lentosi numeron, jotta henkilökuntamme osaa odottaa sinua saapuessasi. Voit valita kattavasta autovalikoimastamme henkilöauton, farmarin, urheiluauton, avoauton tai maasturin oman makusi mukaisesti. Huomaathan, että voimme kuitenkin taata vain autokategorian, emme tiettyä automallia. Voit valita varauksen yhteydessä useita lisäpalveluita, esimerkiksi perheen pienimmälle turvaistuimen ja voit tehdä varauksen kätevästi myös iPhonella. Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, ja haluammekin että autonvuokraus Newcastlen lentoasemalta on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Autonvuokraus Newcastlen lentoasemalla - nopeaa ja vaivatonta

Newcastlen lentoasema, lyhennettynä NCL, sijaitsee vain noin vartin ajomatkan päässä Newcastle upon Tynesta. Nappaamalla vuokra-auton allesi Newcastlen lentoasemalla pääset siis tutustumaan tämän vilkkaan kaupungin tarjoamiin kohteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös palauttaa auton halutessasi vuorokauden ympäri. Sixtillä on myös toimipiste lähellä sijaitsevassa Gatesheadissa, noin parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Newcastlessa on vilkas yöelämä ja paljon nähtävää. Jos et malta odottaa, että pääset tutustumaan Newcastleen, Iso-Britannian kahdeksanneksi parhaaseen juhlimispaikkaan, suosittelemme lämpimästi autonvuokrausta Newcastlen lentoasemalta.

Koe musiikin ystävvien menopaikka Newcastle vuokra-auto allasi

Newcastle upon Tyne, tavallisemmin Newcastle, sijaitsee Englannin koillisosassa ja se on tunnettu mm. yliopistoistaan, jalkapallojoukkueesta, panimostaan sekä paikallisten murteesta, jota kutsutaan geordieksi. Taiteen ja kulttuurin ystäville on Newcastlessa mukavasti nähtävää. Nykytaiteen museo Baltic on Euroopan suurimpia, ja se on rakennettu vanhoihin viljasiiloihin ja myllykeskukseen. 20 metriä korkea teräksinen veistos Angel of the North on suosittu turistikohde, joka sijaitsee Newcastlen lähellä Gatesheadissa.

Metro Radio Arenassa voi käydä katsomassa konsertteja ja The Journal Tyne Theatre - oopperatalossa näytetään paljon musikaaleja ja lastennäytöksiä. Musiikin ja viihteen ystäville Newcastlessa on puolestaan tarjolla useita musiikkiklubeja ja yökerhoja, ja kaupunki onkin valittu maailman kahdeksanneksi parhaaksi juhlimispaikaksi. Newcastle on itse asiassa Iso-Britannian suosituimpia paikkoja polttareiden järjestämiseen. Autonvuokraus Newcastlen lentoasemalta on siis oiva tapa päästä näppärästi liikkeelle lentoasemalta ja nauttimaan tämän iloisen kaupungin hauskasta tarjonnasta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Newcastle Lentoasema NCL Long Stay Car Park,Woolsington NE13 8BZ Newcastle upon Tyne 55.040449, -1.710249 +44-2070188246

Sixt-toimipiste Newcastle Lentoasema NCL

Long Stay Car Park,Woolsington
NE13 8BZ Newcastle upon Tyne
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service