Autonvuokraus
Newtownards
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Newtownards
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Newtownards

Kuvittele usvainen aamu Pohjois-Irlannin nummilla Sixtin vuokra-auton kyydissä. Tätä on autonvuokraus Newtownardissa. Upeat maalaismaisemat vaihtuvat nopeasti urbaaniin kaupunkiympäristöön matkatessasi vuokra-autolla Newtownardissa. Saat enemmän irti Pohjois-Irlannin jylhänkaruista maisemista ja matkastasi, kun valitset Sixtin vuokra-auton Newtownardissa. Koko perhe nauttii matkasta, romanttinen viikonloppu piilopaikassa maaseudulla löytyy nopeammin ja työmatkasi sujuu mukavammin kun varaat vuokra-autosi Sixt Autovuokraamo Newtownardista. Sixt on laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu kansainvälinen ketju, joka on saanut alkunsa perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Toimipisteemme sijaitsevat nyt jo yli 105 maassa ympäri maailman. Varmista matkasi mukavuus ja varaa vuokra-auto Sixtiltä!

 
 • Newtownards

  Sixt Autonvuokraus
  39 Portaferry Road
  BT23 8NN Newtownards

  ma. - pe.09:00 - 17:30
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin monipuoliset palvelut tuovat matkallesi turvaa ja vapautta

Valitessasi autonvuokrauksen Newtownardsissa Sixtiltä valitset yli sadan vuoden kokemuksella luotua luotettavaa ja laadukasta asiakaspalvelua. Monipuolinen autokalustomme sisältää useita vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Varaa vuokra-auto ennakkoon netissä tai puhelimitse ja osaava henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme toiveittesi mukaan. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia, vaan toimitamme sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Newtownardsissa haluamastasi kategoriasta. Saatavilla on taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita, tyylikkäitä luksustason urheilu- ja avoautoja, luotettavia maastureita sekä käteviä pakettiautoja. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa mahdollisuus lisätä useita kuljettajia sekä useat erilaiset lisävakuutukset. Olemme myös huomioineet alle 25-vuotiaat kuljettajat, mistä saat lisätietoa verkkosivuiltamme.

Koe Pohjois-Irlannin viehätys Sixtin vuokra-autolla Newtownardsissa

Yhdistyneen Kuningaskunnan yksi viehättävimmistä alueista on varmasti matkailijoidenkin suosima Pohjois-Irlanti. Newtownards on vain 16 kilometriä Belfastin ulkopuolella sijaitseva pikkukaupunki, oivallinen keskus matkallasi Pohjois-Irlannissa. Viisi kilometriä A21-tietä pohjoiseen sijaitsevassa Bangorin kylässä voit vierailla muun muassa Helen's towerissa, joka on 1800-luvulla rakennettu vartiotorni. Newtownardsissa puolestaan sijaitsee Scrabo Tower, joka on toinen paikallinen vartiotorni. Torneja ympäröivät patikkareitit, joilta on hienot näköalat ympäristöön. Näköalen ihailun päätteksi voi suunnata tiensä takaisin Newtownarsiin ja nauttia The Echlinville Distillleryn tislaamon antia. Tislaamo on ensimmäinen Pohjois-Irlannissa lisenssin saanut tislaamo 125 vuoteen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service