Auton vuokraus alueella Newtownards

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Newtownards

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Newtownards alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Newtownards

Sixtin monipuoliset palvelut tuovat matkallesi turvaa ja vapautta

Sixtin monipuoliset palvelut tuovat matkallesi turvaa ja vapautta

Kuvittele usvainen aamu Pohjois-Irlannin nummilla Sixtin vuokra-auton kyydissä. Tätä on autonvuokraus Newtownardissa. Upeat maalaismaisemat vaihtuvat nopeasti urbaaniin kaupunkiympäristöön matkatessasi vuokra-autolla Newtownardissa. Saat enemmän irti Pohjois-Irlannin jylhänkaruista maisemista ja matkastasi, kun valitset Sixtin vuokra-auton Newtownardissa. Koko perhe nauttii matkasta, romanttinen viikonloppu piilopaikassa maaseudulla löytyy nopeammin ja työmatkasi sujuu mukavammin kun varaat vuokra-autosi Sixt Autovuokraamo Newtownardista. Sixt on laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu kansainvälinen ketju, joka on saanut alkunsa perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Toimipisteemme sijaitsevat nyt jo yli 105 maassa ympäri maailman. Varmista matkasi mukavuus ja varaa vuokra-auto Sixtiltä!Valitessasi autonvuokrauksen Newtownardsissa Sixtiltä valitset yli sadan vuoden kokemuksella luotua luotettavaa ja laadukasta asiakaspalvelua. Monipuolinen autokalustomme sisältää useita vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Varaa vuokra-auto ennakkoon netissä tai puhelimitse ja osaava henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme toiveittesi mukaan. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia, vaan toimitamme sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Newtownardsissa haluamastasi kategoriasta. Saatavilla on taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita, tyylikkäitä luksustason urheilu- ja avoautoja, luotettavia maastureita sekä käteviä pakettiautoja. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa mahdollisuus lisätä useita kuljettajia sekä useat erilaiset lisävakuutukset. Olemme myös huomioineet alle 25-vuotiaat kuljettajat, mistä saat lisätietoa verkkosivuiltamme.
Koe Pohjois-Irlannin viehätys Sixtin vuokra-autolla Newtownardsissa

Koe Pohjois-Irlannin viehätys Sixtin vuokra-autolla Newtownardsissa

Yhdistyneen Kuningaskunnan yksi viehättävimmistä alueista on varmasti matkailijoidenkin suosima Pohjois-Irlanti. Newtownards on vain 16 kilometriä Belfastin ulkopuolella sijaitseva pikkukaupunki, oivallinen keskus matkallasi Pohjois-Irlannissa. Viisi kilometriä A21-tietä pohjoiseen sijaitsevassa Bangorin kylässä voit vierailla muun muassa Helen's towerissa, joka on 1800-luvulla rakennettu vartiotorni. Newtownardsissa puolestaan sijaitsee Scrabo Tower, joka on toinen paikallinen vartiotorni. Torneja ympäröivät patikkareitit, joilta on hienot näköalat ympäristöön. Näköalen ihailun päätteksi voi suunnata tiensä takaisin Newtownarsiin ja nauttia The Echlinville Distillleryn tislaamon antia. Tislaamo on ensimmäinen Pohjois-Irlannissa lisenssin saanut tislaamo 125 vuoteen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Newtownards
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Newtownards?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Newtownards sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Newtownards.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Newtownards?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Newtownards. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 45 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Kia e-Niro
Kia e-Niro
BMW X5
BMW X5
Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Newtownards
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Newtownards?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Newtownards?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Newtownards?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Newtownards

Näytä lisää