Autonvuokraus
Nottingham
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Nottingham
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nottingham

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Nottinghamiin! Sixt Autovuokraamo Nottingham on täyden palvelun autovuokraamo, joka tarjoaa autoilijoille laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Vuokra-auton kyydissä Robin Hoodin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen käy mukavasti omien aikataulujen mukaan. Älä siis epäröi vaan tutustu valikoimaamme ja varaa itsellesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Nottinghamista.

 
 • Nottingham Rautatieasema
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nottingham Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Nottinghamissa käy kätevästi Sixtiltä

Sixt Autovuokraamosta löydät laadukkaat vuokra-autot erinomaiseen hintaan. Laajan vuokra-autovalikoiman ja kattavan lisäpalveluvalikoiman ansiosta voimme vastata matkailijan kuin matkailijan vuokra-autotarpeisiin, olitpa matkassa sitten yksin, perheen, kumppanin tai ystäväporukan kanssa. Sixtin valikoimaan kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, maastureita että pakettiautoja monilta eri laatumerkeiltä. Vuokra-autojemme keski-ikä on noin kolme kuukautta, ja uudet ajoneuvot tarjoavat sinulle optimaalisen ajokokemuksen. Autonvuokraus Nottinghamissa käy helposti verkkosivuillamme tai Sixtin mobiilisovelluksen kautta. Voit varauksen yhteydessä valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia varaushetkellä. Tehdessäsi varausta voit myös valita Sixtin lisäpalveluista, joihin kuuluvat muun muassa eri kokoiset lastenistuimet ja GPS-navigaattori. Hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä matka käy sujuvasti, ja kilometrit jäävät taakse kuin huomaamatta. Vuokra-auto tuo matkustamiseen myös vapautta ja huolettomuutta, jollaista ei muissa matkustamismuodoissa saa. Vuokra-autolla suunnittelet omat reittisi ja aikataulusi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Nauti Nottinghamista Sixtin vuokra-autolla

Keski-Englannissa sijaitseva Nottingham yhdistetään usein Robin Hoodiin, joka Yhdistynen Kuningaskunnan tarinaperinteen mukaan eli kaupungin pohjoispuolella sijaitsevassa Sherwoodin metsässä noin 1100-luvulla. Robin Hoodin tarinaan pääsee kaupungissa vieraillessaan tutustumaan tarkemmin esimerkiksi The Robin Hood Experience -museossa. Kaupunki kuitenkin tarjoaa vierailijalle myös paljon muuta. Nottinghamin muihin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Nottinghamin linna, Nottingham Contemporary -taidemuseo ja kaupungin alle piiloutuva muinainen luolaverkosto. Kaupungissa kannattaa pysähtyä myös 800-vuotiaassa Ye Olde Trip to Jerusalem -pubissa, joka on yksi Englannin vanhimmista. Jos Nottinghamista haluaa lähteä päiväretkelle, ovat Pohjois-Englannin suuret kaupungit Leeds, Manchester ja Liverpool helpon ajomatkan päässä. Luontoon kaipaavalle taas lähellä Nottinghamia sijaitseva Peak Districtin kansallispuisto tarjoaa upeita maisemia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service