Autonvuokraus
Paisley
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Paisley
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Paisley

Sixt Autovuokraamo Paisleyssä palvelee sinua ilolla ja ammattitaidolla. Kaupungissa sijaitsevalle Glasgow'n kansainväliselle lentokentälle saapuville matkustajille autonvuokraus Paisleystä tarjoaa erinomaisen tavan lähteä tutustumaan Glasgow'hun tai jatkaa matkaa muualle Skotlantiin. Sixt Autovuokraamo Paisleyssä tarjoaa matkailijoille erinomaisen valikoiman laadukkaita vuokra-autoja edulliseen hintaan, ja niiden joukosta jokaisen matkailijan on helppo löytää omiin tarpeisiin sopiva vuokra-auto.

 
 • Glasgow Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Ota allesi Sixtin vuokra-auto Paisleystä

Olitpa liikkeellä sitten yksin, kaksin tai porukassa, Sixt Autovuokraamon vuokra-autovalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva vuokra-auto. Laaja valikoimamme koostuu henkilöautoista, farmareista, urheiluautoista ja maastureista useilta eri laatumerkeiltä. Vuokra-autoihimme kuuluu malleja esimerkiksi BMW:ltä, Skodalta, Miniltä ja Audilta. Voit varauksen yhteydessä valita sinulle sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi luvata tietyn merkin tai mallin olevan vapaana noutaessasi autoa. Kun sinulle oikea autokategoria on löytynyt, voit muokata vuokra-autosta sinulle entistäkin sopivamman erilaisilla lisäpalveluilla. Jos esimerkiksi haluat välttää paikasta toiseen suunnistamiseen liittyvää stressiä, tarjoamme lisämaksusta käyttöösi laadukkaan GPS-navigaattorin. Jos taas matkustat pienten lasten kanssa, valikoimastamme löytyy lastenistuimia eri kokoisina. Koko lisäpalveluvalikoima on selattavissasi varauksen yhteydessä. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluihimme liittyen tai haluat lisätietoa autonvuokrauksesta Paisleyssä, asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Sixtin asiakaspalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Sixtin uokra-auto on mukava liikkumismuoto Skotlannissa

Paisley sijaitsee Glasgow'n kupeessa Skotlannissa, Yhdistyneen Kuningaskunnan pohjoisosassa. Kaupunki on monelle matkailijalle tuttu Glasgow'n kansainvälisen lentokentän ansiosta. Vuokra-autolla Paisleystä ja Glasgow'n lentokentältä ajaa Glasgow'n keskustaan muutamassa kymmenessä minuutissa. Skotlannin suurin kaupunki Glasgow tarjoaa vierailijalle paljon nähtävää. Kaupungissa on paljon korkealaatuisia museoita, joista kannattaa pitää mielessä esimerkiksi Kelvingrove Art Gallery and Museum ja Riverside Museum. Arkitehtuurin ystävän taas kannattaa suunnata esimerkiksi Glasgow'n katedraaliin ja Necropolisin hautausmaalle. Mielenkiintoisten nähtävyyksien lisäksi Glasgow tarjoaa erinomaiset ostosmahdollisuudet shoppailusta kiinnostuneille. Paisley on erinomainen lähtöpaikka myös Skotlannin syrjäisempiin seutuihin tutustumiseen, jolloin vuokra-auto on ehdottomasti kätevin liikkumismuoto. Monet suuntaavatkin Glasgow'n alueelta esimerkiksi Skotlannin Ylämaiden upeisiin maisemiin nauttimaan nummista, metsistä ja kallioisista vuorista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service