Autonvuokraus
Southampton
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Southampton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Kattavat autonvuokrauspalvelut Southamptonissa

Suunnan ollessa upea Southampton ja autonvuokrauspalveluiden kuuluessa matkaohjelmaan, Sixt Autovuokraamo on aina käytössäsi palvelualttiina vuokraamona. Southamptonissa palvelemme sekä lentoasemalla että kaupungin keskustasta löytyvällä toimipisteellämme. Täällä voit varata käyttöösi kattavasta vuokra-autojen valikoimastamme niin näppärän kokoiset henkilöautot, tilavat farmarit, monipuolisesti maastoissa pärjäävät maasturit kuin myös luksusautovalikoimamme avo- ja urheiluautot, joilla kelpaa päästellä kaupungin kaduilla. Kuuluipa valintasi mihin tahansa edellä mainituista kategorioista, meiltä vuokratessasi voit olla aina varma siitä, että saat käyttöösi modernin vuokra-auton tunnetuimmilta automerkeiltä. Lue eteenpäin ja kerromme, kuinka autonvuokraus Southamptonissa tulee täydennetyksi lukuisilla valittavissa olevilla lisäpalveluilla.

 
 • Southampton Airport
  Wide Lane
  SO18 2NL Southampton

  ma. - la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Southampton Parkway Train St
  Wide Lane
  SO18 2NL Southampton

  ma. - la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Southampton Airport

  Sixt Autonvuokraus
  Wide Lane
  SO18 2NL Southampton

  ma. - la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Southampton Parkway Train St

  Sixt Autonvuokraus
  Wide Lane
  SO18 2NL Southampton

  ma. - la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut Southamptonin-matkalle laajasta valikoimasta

Sixt Autovuokraamosta varaat Southamptoniin suuntautuvalle matkallesi luotettavan vuokra-auton käyttöösi näppärästi nettisivuilta. Varausta tehdessäsi pidäthän mielessäsi, että Sixt voi taata käyttöösi ainoastaan autokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Lopullinen vuokra-autosi malli selviää päästyäsi perille matkakohteeseen, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen. Lisää varaukseesi vielä haluamasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, ja nautit taatusti astetta huolettomammasta matkasta. Saatavilla ovat muun muassa lisäturvaa tuovat vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva sekä lasi- ja rengasturva kuin myös lisäjoustoa matkaasi tarjoavat lisäkuljettaja, vapaat ajokilometrit sekä matkan jatkumisturva. Entäpä varusteet? Täydennä varauksesi GPS-navigaattorilla, ja löydät perille kohteisiin heittämällä. Ja jos mukana matkassa ovat myös perheen pienimmät, lasten turvaistuimet ovat tietysti ehdoton lisä varaukseen.

Eläväisessä Southamptonissa vuokra-auton kyydittämänä

Kun matkakohteena on Yhdistynyt Kuningaskunta ja siellä Southampton, pääset tutustumaan Iso-Britannian kolmanneksi suurimpaan satamakaupunkiin, joka lepää Etelä-Englannissa, aivan Englannin kanaalin rannikolla. Eläväisessä Southamptonissa ei tekemisen puute pääse taatusti vaivaamaan, sillä tarjolla on lukuisat teatterit ja museot sekä kirkot ja keskiaikaiset linnat, joissa riittää ihmettelemistä. Moni suuntaa kaupunkiin myös jalkapallon perässä, sillä onhan kyseessä Englannin valioliigassa pelaavan Southampton FC:n kotikaupunki. Matkaatpa Southamptoniin sitten kulttuurin tai futiksen perässä, tai mahdollisesti molempien, vuokra-auto on täällä fiksu valinta, joka vie joustavasti paikasta toiseen, kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Vuokra-auton takakonttiin sujautat kätevästi myös ostokset ilman, että niitä tarvitsisi kuljettaa julkisissa kulkuvälineissä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service