Autonvuokraus
Stansted
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Stansted
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Stansted

Sixt Autovuokraamo Stanstedissa palvelee sinua asiantuntemuksella ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Yhdistynyt kuningaskunta odottaa sinua, olipa tiedossasi sitten lomamatka tai työmatka, matkustitpa sitten ryhmässä tai yksin. Vuokra-auto Stanstedissa on taatusti laadukas, kun otat sen meiltä. Kaikki vuokra-automme ovat tunnettuja ja uusia malleja. Autonvuokraus Stanstedissa on helppoa. Voit valita käyttöösi niin henkilö- ja farmariautot kuin urheiluatot, avoautot ja maasturitkin, valitse ajoneuvokategoria kuljetustarpeesi mukaan. Mikäli olet liikenteessä työmatkalla yrityksen puolesta, myyntipalvelumme auttaa mielellään kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Tarkasta verkkosivuiltamme tarjoukset ja tee varauksesi helposti verkossa jo ennen matkan alkamista. Voit käyttää myös kätevää mobiilisovellustamme. Kysy lisää ystävällisestä asiakaspalvelustamme, vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

 
 • London Stansted Lentoasema
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 18:00
  su.10:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • London Stansted Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 18:00
  su.10:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matka taittuu sujuvasti Sixtin vuokra-autolla

Briteissä ajaminen on vaivatonta, ja vielä helpommin matkanteko sujuu Sixtin vuokra-autolla. Kun autotarpeesi on selvitetty jo hyvissä ajoin ennen matkan alkua, voit vain noutaa avaimet käteen ja hypätä rattiin lennolta saapuessasi. Lisävarusteeksi voit liittää tilaukseesi vaikkapa turvallisen lastenistuimen tai GPS-navigaattorin, joka vie luotettavasti perille. Myös lisäkuljettajapalvelu voi tulla tarpeeseen, mikäli tiedossa on pitkiä ajomatkoja nummimaisemien halki. Pyydämme huomioimaan, että pystymme takaamaan vian tietyn ajoneuvokategorian, mutta emme tiettyä mallia. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin uusia ja luotettavia, useimmat on vakiovarusteltu uusimmilla moderneilla ominaisuuksilla, kuten mp3-soittimella.

Sukella kauniisiin maisemiin valitsemalla autonvuokrauksen Standstedissa

Stansted tarjoaa jokaiselle jotakin. Lentokenttäkaupunki tunnetaan matkailijoiden pysähtymispaikkana, jossa on paljon majoitus- ja kokoustilatarjontaa. Alueelle kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus ja tutustua muihinkin kuin pääkaupungin nähtävyyksiin. Moniin lähialueen nähtävyyksiin voi jalkautua paikan päällä ja tutustua alueeseen kävellen, mutta Sixtin vuokra-auto on monessa tapauksessa helpoin keino perille pääsemiseksi. Thames-joen rannalla on useita viehättäviä luontonähtävyyksiä, mikäli matkan aikana haluaa levähtää luonnon helmassa. Ritaritarujen faneille ehdoton vierailupaikka on Mountfitchet Castle, jonka keskiaikaisen linnan muurit kätkevät sisälleen palasen maan historiaa.

Kuvanveistäjä Henry Mooren omaperäinen taidegalleria ja kotitalo ovat nekin vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä. Voit myös helposti heittää patikointi- tai ratsastusvaatteet takakonttiin ja nauttia maaseutuvaltaisen alueen vehreistä maisemista ja maailmankuuluista hevostiloista. Päivän päätteeksi voi suunnata perinteiseen pubiin nauttimaan perinteistä purtavaa. Fish and chips -annos on klassikko.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service