Autonvuokraus
Wembley, London
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Wembley, London
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Wembley, London

Sixt Autovuokraamo Wembley Lontoo odottaa sinua! Kilpailukykyiset hintamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme varmistavat, että vuokraamiskokemuksesi on miellyttävä. Palvelemme niin työmatkalaisia kuin perhettä tai ystäviä tapaamaan tulleita matkailijoitakin. Yhdistynyt kuningaskunta on miellyttävä matkakohde, joka tarjoaa kaikenikäisille sopivaa tekemistä. Voit valita valikoimistamme tarvitsemasi vuokra-auton: henkilöautot, farmarit, avoautot ja urheiluautot sekä maasturit löytyvät valikoimistamme. Isompia kuljetustarpeita varten voit ottaa allesi myös pakettiauton. Voit tutustua tarjontaamme jo ennen matkaa verkossa tai mobiiliapplikaatiossamme. Autonvuokraus Wembley Lontoon seudulla on helppoa. Autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä.

 
 • London Wembley (Pohjoinen)
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • London Wembley (Pohjoinen)

  Sixt Autonvuokraus
  GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln
  HA9 7ND Wembley, London

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auton kyytiin ja tien päälle

Mikäli Wembley Lontoo kutsuu, ja olet aikeissa lähteä matkaan perheen kera, voit liittää tilaukseesi lastenistuimen. Jos suunnistustaidot epäilyttävät, myös GPS-navigaattori on lisämaksusta liitettävissä tilaukseen. Hyväksymme kaikki maksutavat eivätkä hintamme sisällä piilokuluja. Kalustomme on uutta ja luotettavaa, ja voit tehdä tilauksen jo verkossa. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että emme voi taata tiettyä ajoneuvomallia, takaamme ajoneuvokategorian. Jos olet lähdössä matkaan yritysasioissa, ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka räätälöi tarpeisiisi sopivan paketin. Vuokra-auto Wembley Lontoon seudulla auttaa löytämään perille.

Lähde Lontoon Wembleyn maisemiin Sixtin vuokra-autolla

Lontoon luoteiskulmalla sijaitseva Wembley tunnetaan parhaiten jalkapallostadionistaan. Stadion onkin kaikkien jalkapallofanien suosikki, jossa voi nauttia pelin huumasta ja maailmanluokan otteluista. Vuokra-autolla ajaa helposti myös muualle Lontooseen, ja tiet ovat hyväkuntoisia. Wembleyn keskuspuistossa pidetään sunnuntaisin Brittein saarten suurimmat markkinat, joilla myydään kaikkea ruokatarvikkeista muotivaatteisiin. Sekä paikalliset tuottajat että suuret toimijat tulevat torille myymään tuotteitaan. Muodista kiinnostuneet ajelevat puolestaan Designer Outletiin, jossa voi tehdä tunnettujen muotisuunnittelijoiden tuotteita hyvään hintaan. Toinen suuri ostoskeskus, Brent Cross, sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

Shoppailun jälkeen ostoskassit voi heittää takakonttiin ja suunnata nauttimaan Wembleyn alueen monista trendikahviloista ja baareista. Mikäli iltaohjelma pohdituttaa, Kilburn High Roadin varrella sijaitseva Tricycle-teatteri tarjoaa mielenkiintoisia, vaihtoehtoisia teatteriesityksiä, jotka tunnetaan kautta maan. Wembley-areenalla puolestaan pidetään maailmanluokan konsertteja, joihin täytyy hankkia liput etukäteen. Sen edustalla sijaitseva Arena-aukio on tunnettu maamerkki. Lomapäivät sujuvat Wembleyssä nopeasti, eikä työmatkallakaan pääse kyllästymään, sillä Lontoon nähtävyydet odottavat aivan lyhyen ajomatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service