Autonvuokraus
Almelo
Piilota
Alankomaat // Almelo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Almelo

Kun tarvitset allesi edullisen ja turvallisen vuokra-auton, Sixt Autovuokraamosta saat haluamasi menopelin myös Alankomaiden Almelossa. Almelon autovuokraamon uusi ja monipuolinen kalusto sekä vapaat ajokilometrit takaavat vaivattomat matkat haluamallasi autotyypillä. Valikoimissa on taloudellisen henkilöauton lisäksi avoauto ja urheiluauto, hankalampaan maastoon maasturi sekä suurempaan kuljetustarpeeseen farmari ja pakettiauto. Meiltä vuokraaminen on aina vaivatonta!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Helppo ja kätevä autonvuokraus Almelossa

Autovuokraus Sixt Autovuokraamossa Almelossa hoituu asiakaspalvelussamme ystävällisesti, ammattitaitoisesti ja nopeasti. Uusi kalustomme takaa, että matkanteko on vaivatonta: tarjoamme käyttöösi keskimäärin kolme kuukautta vanhan auton. Valikoimissa on monenlaisia autotyyppejä, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että Sixt takaa haluamasi autokategorian, ei tiettyä mallia. Voit tarkistaa verkkosivuiltamme, mitä lisäpalveluita ja autokategorioita Almelon matkakohteessa on tarjolla. Mikäli et ole varma, minkä tyyppinen vuokra-auto sopisi tarpeisiisi parhaiten, ota yhteyttä ammattitaitoiseen Almelon autovuokraamotiimiimme seitsemänä päivänä viikossa. Neuvomme mielellämme.

Tutustu Almelon kuvankauniisiin maisemiin vuokra-auto allasi

Alankomaiden itäosassa, Overijsselin provinssissa sijaitseva Almelo sai kaupunkioikeudet jo vuonna 1394. Aikanaan kaupunki tunnettiin etenkin tekstiiliteollisuudestaan, nykyisin historiallisessa kaupungissa on monenlaista nähtävää varsinkin arkkitehtuurista kiinnostuneille. Kaupungin kuvauksellisilla kaduilla ajelet helposti vuokra-autolla ja tutustut paikallisiin nähtävyyksiin. Myös työmatkat taittuvat sujuvasti vuokra-autolla. Voit aloittaa kaupunkikierroksen 1500-luvulla rakennetusta, keskiaikaisesta rakennuksesta, joka toimii matkailuneuvontana. Keskiaikainen kiviarkkitehtuuri ja reformoidut kirkot ovat kaupungin päänähtävyyksiä: Pyhän Georgiuksen basilikan uusgoottilainen arkkitehtuuri suippoine torneineen on upea nähtävyys. Kulttuurin ystävien kannattaa tutustua myös kattavaan kaupunginmuseoon, jonka näyttely kertoo perustiedot alueen historiasta.

Nykyaikaisten huvitusten tarpeeseen kaupungista löytyy myös Escaperoom-pakohuonepeli. Jännittävä tapa viettää iltaa työporukan kanssa! Jos jalkapallo on mieleesi, Alankomaat on juuri oikea matkakohde. Almelosta kotoisin oleva jalkapalloseura Heracles Almelo pelaa maan pääliigassa. Vuonna 1903 perustetun joukkueen kotistadionille hurauttaa kaupungin keskustasta 10 minuutissa. Hollantilaisten jalkapallofanien hurraus ei jätä ketään kylmäksi. Mikäli haluat nauttia luonnonnähtävyyksistä, Weerribben-Wiedenin kansallispuisto on vain tunnin ajomatkan päässä. Kansallispuisto perinteisine ja näyttävine tuulimyllyineen on ihanteellinen kohde koko perheen päiväretkeä varten! Autonvuokraus Almelosta mahdollistaa hyvin sujuvan liikkumisen koko reissun ajaksi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service