Auton vuokraus toimipisteestä Apeldoorn

 

Suosituin kohteessa Apeldoorn

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Apeldoorn alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Apeldoorn

Osoite

Zwolseweg 538, 7345 AN Apeldoorn, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
09:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Apeldoorn

Sixt Autovuokraamo Apeldoornissa tarjoaa laadukkaat ajoneuvot kaikkiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamo Apeldoornissa tarjoaa laadukkaat ajoneuvot kaikkiin tarpeisiin

Autonvuokraus Apeldoornissa Zwolsewegillä sujuu mukavasti ja vaivattomasti Sixtiltä! Löydät toimipisteemme kaupungin pohjoisosasta ja suuntaat sinne helposti esimerkiksi Apeldoornin rautatieasemalta taksilla noin vartissa ja julkisella liikenteellä parissakymmenessä minuutissa. Kattavassa autovalikoimassamme on taloudellisia henkilöautoja ja tilavia farmareita perheen tai matkaseurueen kanssa matkustaville, ja olemme varanneet kalustoomme myös pakettiautoja ja maastureita, jotta kattaisimme mahdollisimman monen matkustajan mieltymykset. Emme ole unohtaneet suinkaan urheiluautoja tai avoautoja, koska tiedämme, että joskus ulkomailla on vain pakko saada kokea hieman luksuksen hurmaa! Apeldoornin viehättävässä pikkukaupungissa on etenkin lapsiperheille puuhaa ja toimipisteemme sijaitseekin kätevästi Julianatorenin teemapuiston lähellä. Kinderparadijs Malkenschoten on nimensä mukaisesti paratiisi lapsille, ja perheen pienimpiä voi kiinnostaa myös Apenheulin apinaeläintarha. Kulttuurista nauttivalle matkaajalle on silmänruokaa tarjolla vanhojen kirkkojen ja Het Loon palatsin kansallismuseon saralla. Luontoystävän kannattaa suunnata Hoge Veluwen kansallispuistoon, joka on Alankomaiden suurin yksityisessä omistuksessa oleva luonnonsuojelualue. Halutessasi pääset siis kokemaan Apeldoornissa niin luonnon rauhaa, historian havinaa kuin aktiviteetteja koko perheelle!
Sixtin vuokra-autolla Apeldoornissa tavoitat kaupungin parhaat puolet näppärästi

Sixtin vuokra-autolla Apeldoornissa tavoitat kaupungin parhaat puolet näppärästi

Koska me haluamme autonvuokrauksesi Apeldoornissa olevan mahdollisimman sujuvaa, olemme varanneet joukon hyödyllisiä lisäpalveluita tarjontaamme, joista voit valita itsellesi sopivat. Jos olet matkalla perheen kanssa, löydät meiltä lastenistuimia monessa eri kokoluokassa vauvan turvakaukalosta lähtien, jotta lapsesi pystyy matkustamaan turvallisesti. GPS on ulkomailla aina suositeltava, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi mahdollisesti eksymisestä. Kauttamme teet myös muutokset ja peruutukset maksutta, ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään lisäkysymyksissä. Huomaathan, että emme voi taata jotakin tiettyä mallia ajoneuvosta, pelkästään autokategorian. Klikkaile sivuillamme eteenpäin ja tutustu palveluihimme ja tarjouksiimme, ja suorita vaikkapa autonvuokrauksesi jo etukäteen ennen lähtöä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Apeldoorn

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Apeldoorn?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Apeldoorn sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Apeldoorn.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Apeldoorn?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 141 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Apeldoorn

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Apeldoorn?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Apeldoorn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Apeldoorn

    Näytä lisää