Auton vuokraus alueella Apeldoorn

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Apeldoorn

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Apeldoorn alkaen 16.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Apeldoorn

Autonvuokraus Apeldoornissa on vaivatonta ja hauskaa

Autonvuokraus Apeldoornissa on vaivatonta ja hauskaa

Sixt Autovuokraamo Apeldoornin kaupungissa on aikaa ja rahaa säästävä valinta, joka antaa vapauden liikkua lähialueiden nähtävyyksillä juuri silloin kuin sinä sitä haluat. Valitse juuri sinulle sopivin vuokra-auto autokalustoomme kuuluvista tilavista farmareista, näyttävistä luksusautoista tai taloudellisista sedaneista. Vuokraus sisältää vapaat kilometrit, joten voit huoletta tutustua tulppaanimaan upeisiin väriloistoihin ja keskiaikaisiin linnoihin, tai viedä seurueesi golf-kentälle ja suunnata sitten shoppailemaan pääkaupunkiin.Sixt autonvuokraus sijaitsee Apeldoornin kaupungissa, ja tarkan osoitteen toimistoon voi autoa vuokratessa katsoa internetsivuiltamme. Luotettavat ajoneuvomme ovat uusia ja tunnetuimmilta automerkeiltä, jotta sinä saisit täyden hyödyn loma- tai työmatkastasi. Luksuksen ystäville tarjoamme premium-luokan, taloudellista ajoa hakevat voivat valita jonkin sedaneista, ja tilavat farmarit käyvät mainiosti perheille ja isommille kaveriporukoille. Lisävarusteista kannattaa vuokrauksen yhteydessä valita mm. gps-navigaattori, mikäli Alankomaat ei ole ennestään tuttu. Lasten turvaistuimet ovat perheen pienimmäisten turvaksi ja lisäturva puolestaan yllättävien tilanteiden turvaksi. Huomioithan, että Sixt takaa autokategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä.
Sixt vuokra-autolla vapautta ja mukavuutta

Sixt vuokra-autolla vapautta ja mukavuutta

Alankomaissa voit kokea kukkaloistoa, nähdä upeita keskiaikaisia rakennuksia ja linnoja sekä hoitaa työasioita laadukkailla golf-kentillä. Nappaa allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Apeldoornista, ja nähtävyydet ja kokemukset ovat mukavasti ulottuvillasi. Lapsiperheille ja luonnosta kiinnostuneille ovat monipuoliset puistot ehdoton kokemisen arvoinen asia. Keskustasta pienen ajomatkan päässä on Julianatoren Apeldoornin huvipuisto, joka hauskuuttaa perheen pienimpiä, ja noin 15 kilometrin päässä sijaitsee Hoge Veluwen monipuolinen kansallipuisto eläimineen ja hiekkadyyneineen. Arkkitehtuurista ja historiasta kiinnostuneet voivat suunnata Sixtiltä vuokraamansa ajoneuvon nokan kohti kuninkaallista palatsia, Het Loota. Yhdistä kulttuuri, shoppailu ja nautiskelu, vailla aikataulujen ja pysäkkien etsimistä ja matkusta paikasta toiseen mukavasti vuokra-autolla. Ostokset, vaihtovaatteet ja retkieväät kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä.Sixt Autovuokraamomme asiakaspalvelu Apeldoornissa palvelee myös yrityksiä, ja auttaa löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan paketin, kilpailukykyisillä hinnoilla. Apeldoornin seutu tarjoaa työmatkoille erinomaisia golf-kenttiä, kuten Veluwse Golf Club, tai Pitch & Putt Golf Bussloo, jotka molemmat ovat noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta. Vuokra-autolla matka taittuu laadukkaan mukavasti ja juuri niitä reittejä, kuin sinä ja seurueesi haluatte.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Apeldoorn
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Apeldoorn?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Apeldoorn sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Apeldoorn.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Apeldoorn?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Apeldoorn. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 135 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Apeldoorn
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Apeldoorn?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Apeldoorn?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Apeldoorn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Apeldoorn

Näytä lisää