Autonvuokraus
Apeldoorn
Piilota
Alankomaat // Apeldoorn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Apeldoorn

Sixt Autovuokraamo Apeldoornin kaupungissa on aikaa ja rahaa säästävä valinta, joka antaa vapauden liikkua lähialueiden nähtävyyksillä juuri silloin kuin sinä sitä haluat. Valitse juuri sinulle sopivin vuokra-auto autokalustoomme kuuluvista tilavista farmareista, näyttävistä luksusautoista tai taloudellisista sedaneista. Vuokraus sisältää vapaat kilometrit, joten voit huoletta tutustua tulppaanimaan upeisiin väriloistoihin ja keskiaikaisiin linnoihin, tai viedä seurueesi golf-kentälle ja suunnata sitten shoppailemaan pääkaupunkiin.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Apeldoornissa on vaivatonta ja hauskaa

Sixt autonvuokraus sijaitsee Apeldoornin kaupungissa, ja tarkan osoitteen toimistoon voi autoa vuokratessa katsoa internetsivuiltamme. Luotettavat ajoneuvomme ovat uusia ja tunnetuimmilta automerkeiltä, jotta sinä saisit täyden hyödyn loma- tai työmatkastasi. Luksuksen ystäville tarjoamme premium-luokan, taloudellista ajoa hakevat voivat valita jonkin sedaneista, ja tilavat farmarit käyvät mainiosti perheille ja isommille kaveriporukoille. Lisävarusteista kannattaa vuokrauksen yhteydessä valita mm. gps-navigaattori, mikäli Alankomaat ei ole ennestään tuttu. Lasten turvaistuimet ovat perheen pienimmäisten turvaksi ja lisäturva puolestaan yllättävien tilanteiden turvaksi. Huomioithan, että Sixt takaa autokategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä.

Sixt vuokra-autolla vapautta ja mukavuutta

Alankomaissa voit kokea kukkaloistoa, nähdä upeita keskiaikaisia rakennuksia ja linnoja sekä hoitaa työasioita laadukkailla golf-kentillä. Nappaa allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Apeldoornista, ja nähtävyydet ja kokemukset ovat mukavasti ulottuvillasi. Lapsiperheille ja luonnosta kiinnostuneille ovat monipuoliset puistot ehdoton kokemisen arvoinen asia. Keskustasta pienen ajomatkan päässä on Julianatoren Apeldoornin huvipuisto, joka hauskuuttaa perheen pienimpiä, ja noin 15 kilometrin päässä sijaitsee Hoge Veluwen monipuolinen kansallipuisto eläimineen ja hiekkadyyneineen. Arkkitehtuurista ja historiasta kiinnostuneet voivat suunnata Sixtiltä vuokraamansa ajoneuvon nokan kohti kuninkaallista palatsia, Het Loota. Yhdistä kulttuuri, shoppailu ja nautiskelu, vailla aikataulujen ja pysäkkien etsimistä ja matkusta paikasta toiseen mukavasti vuokra-autolla. Ostokset, vaihtovaatteet ja retkieväät kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä.

Sixt Autovuokraamomme asiakaspalvelu Apeldoornissa palvelee myös yrityksiä, ja auttaa löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan paketin, kilpailukykyisillä hinnoilla. Apeldoornin seutu tarjoaa työmatkoille erinomaisia golf-kenttiä, kuten Veluwse Golf Club, tai Pitch & Putt Golf Bussloo, jotka molemmat ovat noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta. Vuokra-autolla matka taittuu laadukkaan mukavasti ja juuri niitä reittejä, kuin sinä ja seurueesi haluatte.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service