Autonvuokraus
Den Haag
Piilota
Alankomaat // Den Haag
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Den Haag

Autonvuokraus Haagissa onnistuu helposti Sixtiltä, sillä olemme pyrkineet luomaan palveluistamme mahdollisimman asiakaslähtöisiä ja helposti lähestyttäviä. Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia vuokra-auto käyttöösi lukuisia eri asiointikanavia, kuten internetiä, mobiilisovellusta tai puhelinta käyttäen, tarjoamme sinulle myös monipuolisen valikoiman erilaisia, ja erilaisiin tarpeisiin sopivia vuokra-autoja. Monipuolisesta vuokra-autovalikoimastamme vuokraatkin käyttöösi vaivattomasti niin henkilöauton, farmarin kuin maasturinkin, mutta halutessasi myös esimerkiksi luksusta henkivän avo- tai urheiluauton, tai vaikkapa muuttotarpeeseen soveltuvan pakettiauton.

 
 • Haag Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Haagissa

Autovuokraamomme Haagissa palvelee sinua monipuolisesti tarjoamalla käyttöösi pelkkien vuokra-autojen lisäksi erilaisia ja moneen erilaiseen tarpeeseen sopivia lisäpalveluita, joiden avulla saat matkasi sujumaan entistäkin mallikkaammin. Lisäksi sinun kannattaa huomioida, että meiltä autonvuokraus Haagissa onnistuu myös alle 25-vuotiailta asiakkailta, vain pientä lisämaksua vastaan. Erilaisten lisäpalveluiden ohella olemme myös huolehtineet siitä, että jokainen tarjoamamme vuokra-auto on kattavasti vakuutettu. Tästä huolimatta tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden erilaisten lisävakuuksien hankkimiseen niin halutessasi. Olethan myös huomannut, että takaamme sinulle varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme tiettyä automallia tai -merkkiä.

Vuokra-autolla Haag tutuksi helposti

Alankomaat on tunnettu erikoisesta kahden pääkaupungin järjestelystään ja sen hallinnollinen pääkaupunki Haag on mielenkiintoinen ja ehdottomasti kokemisen arvoinen vierailukohde. Kaupunki tarjoaa nähtävää moneen makuun, ja vuokra-auto on kaupungissa liikkumiseen erinomainen vaihtoehto. Haagissa vierailevan kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa ainakin Binnehofin palatsialue Hofvijver-lammen vieressä, sekä alueen läheisyydessä sijaitseva Lange Voorhout -bulevardi, jotka molemmat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia rakennuksia. Vuokra-auto taas kannattaa ottaa alle suunnatessa upeaan Scheveningenin rantakaupunginosaan, jossa upean, muun muassa erilaisia vesiaktiviteetteja tarjoavan, rannan lisäksi sijaitsee esimerkiksi monipuolinen pääkatu Keizerstraat, jonka päässä voi tutustua Oude Kerk -kirkkoon. Alueella voi myös käydä tutustumassa esimerkiksi toisen maailmansodan aikaisiin rakennelmiin ja kaupunginosan tunnetuimpaan rakennukseen Kurhausiin. Scheveninhenin lisäksi vuokra-autolla kannattaa suunnata kurkistamaan ainakin ulkopuolelta kaupungissa sijaitsevaa kansainvälistä rikostuomioistuinta sekä upeassa Rauhanpalatsissa toimivaa YK:n Kansainvälistä tuomioistuinta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service