Auton vuokraus toimipisteestä Haag Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Haag Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Haag Päärautatieasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Haag Päärautatieasema

Osoite

Anna van Buerenplein 13, 2595 DA Den Haag, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La - Su
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Haag Päärautatieasema

Sixt Autovuokraamo Haag Päärautatieaseman toimipiste toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaihin

Sixt Autovuokraamo Haag Päärautatieaseman toimipiste toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaihin

Koe puukengistä, tuulimyllyistä ja tulppaaneista tunnettu Alankomaat aivan uudella tavalla ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton Haag Päärautatieaseman toimipisteestämme. Mikä olisikaan helpompaa kuin jatkaa matkaasi Sixtin vuokra-autolla, kun saavut junalla Haagiin? Pistäydy vain Haag Päärautatieaseman toimipisteessämme ja jatkat matkaasi näppärä vuokra-auto allasi. Tähän Alankomaiden kuninkaankin asuinpaikkana toimivaan kaupunkiin tutustut helposti, kun saat itse suunnitella aikataulusi sekä reittisi. Kuljet ketterästi majapaikkasi sekä nähtävyyksien välillä. Ostokset kulkevat tilavissa vuokra-autoissamme ongelmitta ja voitkin shoppailla vaikka koko päivän rasittamatta selkääsi ja käsiäsi kassien kantamisessa. Vuokrauksen voit hoitaa milloin vain verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi. Autovalikoimamme on laaja ja se kattaa tunnetuimpia automerkkejä, kuten BMW, Peugeot, Volvo ja Jaguar. Voit valita kulkuneuvoksesi esimerkiksi ketterän henkilöauton tai luotettavan farmarin. Valinta on kokonaan sinun!
Kruunaa vuokrauskokemuksesi Sixt Autovuokraamossa laadukkailla lisävarusteilla

Kruunaa vuokrauskokemuksesi Sixt Autovuokraamossa laadukkailla lisävarusteilla

Autonvuokraus Haag Päärautatieasemalla on oiva tapa jatkaa matkaa Alankomaihin junalla saavuttua. Olit sitten loma- tai työmatkalla, pääset nopeasti rentoutumaan majapaikkaasi junamatkan jälkeen. Kulkeminen Alankomaissa luonnistuu ongelmitta, kun lisäät vuokraukseesi GPS-navigaattorin. Pysyt aina oikealla tiellä eikä aikaa kulu turhaan. Jos matkalla on useampi henkilö, voidaan vuokraukseen merkitä lisäkuljettaja ajotaakkaa keventämään. Lasten kanssa matkustaville meillä on tarjolla erikokoisia turvaistuimia lapsen iästä ja koosta riippuen. Lisäturvaa tuovat myös vaihtoehtoiset vakuutukset, joita voit lisätä varaukseesi mielesi mukaan. Ota esimerkiksi matkan jatkumisturva tai kolariturva. Varauksesi hoidat näppärästi etukäteen verkkosivujemme kautta, josta löydät myös ajankohtaiset tarjouksemme sekä listan lisävarusteistamme. Ota yhteyttä jo tänään, niin matkasi Alankomaihin on yhtä askelta valmiimpi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei valitettavasti voi luvata tietyn merkkistä tai mallista autoa, vaan autokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Haag Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Haag Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Haag Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Haag Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Haag Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1041 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Haag Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Haag Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Haag Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?