Auton vuokraus toimipisteestä Rotterdam

 

Suosituin kohteessa Rotterdam

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rotterdam alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rotterdam

Osoite

Kleine Beer 601, 3067 ZW Rotterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La - Su
07:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Rotterdam

Aloita matkasi autonvuokrauksella Sixt Rotterdamista ja koe enemmän

Aloita matkasi autonvuokrauksella Sixt Rotterdamista ja koe enemmän

Vehreä ja eloisa Alankomaiden kaupunki Rotterdam on mukavan helppo paikka kierrellä Sixt Autovuokraamo Rotterdamin laadukkailla ajoneuvoilla. Kaupungin itäosassa sijaitsevaan toimipisteeseemme on kätevä saapua keskustasta junalla tai metrolla ja jäädä Alexanderin asemalla pois. Amsterdamin lentoasemalta on noin tunnin matka paikallisliikenteen kyydissä, ja taksilla noin 50 minuuttia. Rotterdamin-toimipisteemme kattava ja ensiluokkainen ajoneuvovalikoima sopii niin työmatkalle, lomamatkalle kuin myös häämatkalle. Valitse kompaktin kokoinen ja taloudellinen sedan kaupunkimatkailuun ja helpottamaan shoppailua, tilava farmari koko perheen lomalle tai tilavaksi toimistoksi työmatkalle, ja suorituskykyinen maasturi vaativamman maaston tutkimiseen. Tee varauksesi helposti ja kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme jo ennen matkaa, ja samalla voit tarkastaa viimeisimmät tarjouksemme. Rotterdamin-toimipisteemme erinomainen sijainti mahdollistaa pidempienkin seikkailuiden alun hyvin helposti. Viereiset moottoritiet A20 ja A16 johtavat mutkattomasti muille maan valtateille, ja vapaiden kilometrien ansiosta voit seikkailla huolettomasti vaikka koko maan ympäri. Myös kaupungin nähtävyyksiin on Rotterdamin toimipisteeltämme sujuva yhteys, kuten arkkitehtonisesti hyvin erikoisten kuutiotalojen (Kubuswoningen) luo Overblaakille tai sen läheisyydessä olevalle valtavan kokoiselle kauppahallille (Markthal).
Laadukkaat ajoneuvot vailla kilometrirajaa saat autonvuokrauspisteestämme Rotterdamista

Laadukkaat ajoneuvot vailla kilometrirajaa saat autonvuokrauspisteestämme Rotterdamista

Vehreä, kanaalien värittämä Rotterdam tulee mukavasti tutuksi Sixtin vuokra-autolla. Koe shoppailun ja museoissa kiertelyn vaivattomuus, kun mukana on vuokra-auto, joka säästää jalkoja ja selkää ja vapauttaa liikkumisen paikasta toiseen. Varaa hyödyllisistä lisäpalveluista ja -varusteistamme mukaan GPS-navigaattori ja voit välttää turhat eksymiset matkallasi. Perheen pienimmäisten turvaksi tarjoamme lisävarusteissamme erikokoiset lastenistuimet, ja valitsemalla lisäkuljettajan varaukseesi voit jakaa ajamisen iloa ja vastuutakin seurueen muiden kuljettajien kanssa. Erilaiset lisäturvat luovat mielenrauhaa yllättävien haavereiden varalle eivätkä haaverin satuttua tyhjennä matkakassaa kerralla. Huomioithan Sixt Rotterdamin vuokra-auton varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rotterdam

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rotterdam?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rotterdam sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rotterdam.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rotterdam?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 708 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rotterdam

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rotterdam?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rotterdam?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?