Auton vuokraus toimipisteestä Rotterdam

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Rotterdam

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Rotterdam alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Rotterdam toimipaikkaan

Osoite

Kleine Beer 601, 3067 ZW Rotterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La - Su
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipaikassa Rotterdam

Aloita matkasi autonvuokrauksella Sixt Rotterdamista ja koe enemmän

Aloita matkasi autonvuokrauksella Sixt Rotterdamista ja koe enemmän

Vehreä ja eloisa Alankomaiden kaupunki Rotterdam on mukavan helppo paikka kierrellä Sixt Autovuokraamo Rotterdamin laadukkailla ajoneuvoilla. Kaupungin itäosassa sijaitsevaan toimipisteeseemme on kätevä saapua keskustasta junalla tai metrolla ja jäädä Alexanderin asemalla pois. Amsterdamin lentoasemalta on noin tunnin matka paikallisliikenteen kyydissä, ja taksilla noin 50 minuuttia. Rotterdamin-toimipisteemme kattava ja ensiluokkainen ajoneuvovalikoima sopii niin työmatkalle, lomamatkalle kuin myös häämatkalle. Valitse kompaktin kokoinen ja taloudellinen sedan kaupunkimatkailuun ja helpottamaan shoppailua, tilava farmari koko perheen lomalle tai tilavaksi toimistoksi työmatkalle, ja suorituskykyinen maasturi vaativamman maaston tutkimiseen. Tee varauksesi helposti ja kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme jo ennen matkaa, ja samalla voit tarkastaa viimeisimmät tarjouksemme. Rotterdamin-toimipisteemme erinomainen sijainti mahdollistaa pidempienkin seikkailuiden alun hyvin helposti. Viereiset moottoritiet A20 ja A16 johtavat mutkattomasti muille maan valtateille, ja vapaiden kilometrien ansiosta voit seikkailla huolettomasti vaikka koko maan ympäri. Myös kaupungin nähtävyyksiin on Rotterdamin toimipisteeltämme sujuva yhteys, kuten arkkitehtonisesti hyvin erikoisten kuutiotalojen (Kubuswoningen) luo Overblaakille tai sen läheisyydessä olevalle valtavan kokoiselle kauppahallille (Markthal).
Laadukkaat ajoneuvot vailla kilometrirajaa saat autonvuokrauspisteestämme Rotterdamista

Laadukkaat ajoneuvot vailla kilometrirajaa saat autonvuokrauspisteestämme Rotterdamista

Vehreä, kanaalien värittämä Rotterdam tulee mukavasti tutuksi Sixtin vuokra-autolla. Koe shoppailun ja museoissa kiertelyn vaivattomuus, kun mukana on vuokra-auto, joka säästää jalkoja ja selkää ja vapauttaa liikkumisen paikasta toiseen. Varaa hyödyllisistä lisäpalveluista ja -varusteistamme mukaan GPS-navigaattori ja voit välttää turhat eksymiset matkallasi. Perheen pienimmäisten turvaksi tarjoamme lisävarusteissamme erikokoiset lastenistuimet, ja valitsemalla lisäkuljettajan varaukseesi voit jakaa ajamisen iloa ja vastuutakin seurueen muiden kuljettajien kanssa. Erilaiset lisäturvat luovat mielenrauhaa yllättävien haavereiden varalle eivätkä haaverin satuttua tyhjennä matkakassaa kerralla. Huomioithan Sixt Rotterdamin vuokra-auton varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rotterdam
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rotterdam?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rotterdam sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rotterdam.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rotterdam?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 615 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rotterdam
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rotterdam?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rotterdam?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?