Auton vuokraus toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Amsterdam Schiphol Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Amsterdam Schiphol Lentoasema alkaen 11.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Amsterdam Schiphol Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Schiphol Plaza Aankomstpass.22, 1118 AX Schiphol, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:00
La - Su
08:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 22:00

Palvelumme toimipaikassa Amsterdam Schiphol Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Amsterdamin Schiphol lentoasemalla tarjoaa helpon ja näppärän mahdollisuuden hankkia käyttöösi vuokra-ajoneuvo matkaasi helpottamaan. Kattavasta valikoimastamme vuokra-autoja Amsterdamin Schiphol lentoasemalla saat hankittua käyttöösi niin upeat urheilu- ja avoautot kuin maastoajossa lyömättömät maasturitkin. Luonnollisesti voit vuokrata meiltä myös kaupunkiajossa näppäriä henkilöautoja ja farmareita. Kaikki valikoimamme ajoneuvot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta siitä huolimatta sinulla on halutessasi myös mahdollisuus hankkia valitsemaasi autoon lisäturvaa vuokra-aikasi ajaksi. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hankkia erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla teet matkastasi vielä entistäkin sujuvamman. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että emme pysty takaamaan sinulle ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta ehdottomasti valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Helppoa autonvuokrausta Amsterdamin Schiphol lentoasemalla

Helppoa autonvuokrausta Amsterdamin Schiphol lentoasemalla

Schipholin lentoasema (AMS), hollanniksi Luchthaven Schiphol on Alankomaiden päälentoasema ja matkustajamäärältään Euroopan viidenneksi vilkkain. Vuokraamalla auton matkaasi varten jo lentoasemalta pääset helposti siirtymään vaikkapa noin 18 kilometrin päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin.Helpoiten hoidat autonvuokrauksen Amsterdamin Schiphol lentoasemalta tekemällä varauksen jo etukäteen netissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikka soittamalla, mutta äkillisen vuokratarpeen yllättäessä voit tietysti vuokrata ajoneuvon vasta paikan päälle saavuttuasikin. Käytössämme on myös kätevä palvelu, jota käyttämällä voit valita ajoneuvosi helposti iPhonellasi sitä noutaessasi. Halutessasi sinulla on mahdollista palauttaa ajoneuvo myös muuhun toimipisteeseemme, joita esimerkiksi Amsterdamista löytyy lukuisia.
Koe Alankomaat Sixtin vuokra-ajoneuvolla

Koe Alankomaat Sixtin vuokra-ajoneuvolla

Vuokraamalla käyttöösi auton saat varmasti kaiken mahdollisen irti lomastasi Alankomaissa. Maan boheemissa ja persoonallisessa, värikkäistä taloistaan tunnetussa pääkaupungissa Amsterdamissa riittää nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-ajoneuvolla pääset vikkelästi tutustumaan kaukaisempiinkin nähtävyyksiin - tai vaikka maahan laajemminkin.Pääkaupungissa vieraillessa näkemättä ei missään nimessä kannata jättää ainkaan Rikjksmuseota, Van Gogh -museota, Madame Tussaudin vahakabinettia tai Anne Frankin piilopaikkana toiminutta taloa. Nämä, ja kaupungin monet muut nähtävyydet voitkin kiertää helposti vuokra-ajoneuvolla ja auton voit halutessasi jättää hetkeksi parkkiin vaikkapa kaupungin keskeisimmän aukion Damsquaren lähettyville ja suunnata nauttimaan kaupungista esimerkiksi kanavaristeilyn muodossa tai tutustumalla aukion laidalla sijaitseviin nähtävyyksiin, kuninkaalliseen palatsiin sekä myöhäisgoottilaiseen kirkkoon Nieuwe Kerkiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Amsterdam Schiphol Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 6843 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Amsterdam Schiphol Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Amsterdam Schiphol Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Amsterdam Schiphol Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?