Auton vuokraus toimipisteestä Amsterdam RAI

 

Suosituin kohteessa Amsterdam RAI

* Hinnat on laskettu 06.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Amsterdam RAI alkaen 13.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Amsterdam RAI

Osoite

Europaboulevard 2, 1078 RV Amsterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00
Su
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Amsterdam RAI

Sixt Autovuokraamo Amsterdam Raissa on työmatkalaiselle otollinen

Sixt Autovuokraamo Amsterdam Raissa on työmatkalaiselle otollinen

Amsterdam RAI on kongressikeskus Amsterdamissa ja siten etenkin bisnesmatkustajille loistava sijainti, sillä pystyt kätevästi vuokraamaan vuokra-auton Sixtiltä siellä sijaitsevasta toimipisteestämme. Keskuksessa on myös useita ravintoloita ja teatteri, joten pääset myös rentoutumaan töiden lomassa. Karautat Amsterdam Raihin Schipholin lentoasemalta näppärästi junalla noin parissakymmenessä minuutissa ja taksilla vain noin vartissa. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme ja valitse tarpeisiisi sopiva ajoneuvo. Kun aikataulu on tiukka, on urheiluauto ketterä valinta hujauttamaan kohteesta ja tapaamisesta toiseen. Avoautolla nautit maisemien kauneudesta parhaiten, kun taas maasturilla teet matkanteostasi tasaisen varmaa. Jos perheesi on mukana matkallasi, voi taloudellinen sedan tai farmari olla vaihtoehto. Tilaviin pakettiautoihimme mahdutat myös isokokoiset matkatavarat, tai jos sinun täytyy kuljettaa paikan päällä paljon tavaraa paikasta toiseen. Ethän unohda myös nauttia Amsterdamin kulttuurista, sillä kansallinen taidemuseo Rijksmuseum on vain lyhyen ajomatkan päässä, kuten myös olympiastadion ja lukuisat muut museot. Vieressesä Beatrixparkin puistossa pääset hengähtämään työtapaamisten välillä. Kanava-ajelu on tässä viehättävässä Alankomaiden pääkaupungissa lähes pakollinen, sillä Amsterdamin kauneus on aivan omaa luokkaansa ja sen kanavat klassinen matkakohde.
Autonvuokraus Amsterdam Raissa on turvallinen tapa tutustua Alankomaihin

Autonvuokraus Amsterdam Raissa on turvallinen tapa tutustua Alankomaihin

Kun vuokraat ajoneuvon Sixtiltä Amsterdamin Raissa, saat aina varaukseesi vapaat kilometrit ja voit myös valita vuokra-auton iPhonella noutaessasi. Palautus on mahdollista 24 tuntia vuorokaudessa, jotta autonvuokrauksesi olisi mahdollisimman helppoa. Voit myös halutessasi valita varaukseesi kolariturvan tai tuulilasivakuutuksen, niin sinun ei tarvitse murehtia, jos liikkuessasi sattuisikin tapahtumaan jotakin. Perheelliset matkaajat voivat valita useista eri lastenistuimista, jotta perheen pienin matkustaa myös turvallisesti mukana. Jos haluat tehdä matkastasi vielä ylellisemmän, ota luksusauto allesi ja matkusta tyylillä. Otathan ystävällisesti huomioon suunnitellessasi matkaasi, että voimme luvata vain vuokra-auton kategorian, mutta emme pysty takaamaan mitään tiettyä mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Amsterdam RAI

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Amsterdam RAI?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Amsterdam RAI sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Amsterdam RAI.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Amsterdam RAI?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 917 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Amsterdam RAI

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Amsterdam RAI?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Amsterdam RAI?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?