Auton vuokraus toimipisteestä Utrecht

 

Suosituin kohteessa Utrecht

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Utrecht alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Utrecht

Osoite

Hoog Catharijnepassage 5B Hoog Catharijne, 3511 WP Utrecht, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 16:00
Su
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Utrecht

Sixt Autovuokraamo Utrechtissä on hyvä valinta lomalla tai liikematkalla

Sixt Autovuokraamo Utrechtissä on hyvä valinta lomalla tai liikematkalla

Matkanteko helpottuu valitsemalla autonvuokrauksen Sixtiltä Utrechtissä! Tee varaus ennakkoon netissä tai puhelimitse ja pääset liikkeelle heti paikan päällä saatuasi avaimet vuokra-autoon Utrechtissä. Yliopistostaan tunnettu historiallinen Utrecht on oivallinen kohde tutustua vuokra-autolla, matkustitpa sitten työasioissa tai rentouttavan kaupunkiloman merkeissä. Valikoimaamme Sixt Autovuokraamo Utrechtissa kuuluu sekä taloudellisia ja kompakteja henkilöautoja että luotettavia ja tilavia farmareita. Löydät toimipisteemme Utrechtissä aivan Nederlands Volksbuurtmuseumin läheisyydestä, lyhyen matkan päästä Utrechtin rautatieasemalta. Vuokra-autolla pääset kätevästi liikkumaan niin Utrechtissä kuin muuallakin Alankomaissa, ja kaupungista on erinomaiset yhteydet moottoriteitse esimerkiksi Amsterdamiin, Rotterdamiin ja Eindhoveniin. Valitessasi autonvuokrauksen Utrechtissä valitset vapauden matkustaa minne ja milloin haluat. Toimipisteemme Utrechtissä sijaitsee keskeisellä paikalla, josta on helppoa ja nopeaa suunnistaa kaikkiin kaupungin mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin. Tutustu yhteen, tai vaikkapa kaikkiin, Utrechtin upeista linnoista, kuten Amerongen linnaan, Slot Zuylen linnaan, tai De Haarlen linnaan. Kaikki nämä ja monet muut kohteet ovat aivan ulottuvillasi valitessasi Sixtin vuokra-auton.
Matkaa mukavasti Utrechtissä Sixtin vuokra-autolla

Matkaa mukavasti Utrechtissä Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Utrechtissa sujuu nopeasti ja mutkattomasti, kun teet varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse. Osaava ja asiantunteva henkilökuntamme valitsee tarpeisiisi juuri sopivan vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Huomaathan, että emme voi taata tiettyä mallia, vaan tarjoamme parhaan mahdollisen vaihtoehdon vapaana olevasta autokalustostamme toivomasi kategorian perusteella. Sixt Autovuokraamoiden palvelutarjontaan kuuluvat myös erilaiset lisävarusteet, joista valittavanasi ovat muun muassa lastenistuimet perheen pienimmille tai esimerkiksi GPS navigaattori. Lisäturvaa tuovat vakuutukset, jotka voit sisällyttää palvelupakettiisi. Voit myös halutessasi valita pakettiin lisäkuljettajan, ja hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Autokalustostamme löytyvät niin manuaali- kuin automaattivaihteiset vuokra-autot, sekä diesel- että bensiinimoottoriajoneuvot. Tervetuloa täyden palvelun Sixt Autovuokraamon asiakkaaksi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Utrecht

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Utrecht?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Utrecht sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Utrecht.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Utrecht?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 618 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvon luovutus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Utrecht

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Utrecht?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Utrecht?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?