Auton vuokraus toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park

 

Suosituin kohteessa Amsterdam Amstel Business Park

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park alkaen 16.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Amsterdam Amstel Business Park

Osoite

Joop Geesinkweg 125, 1114 AB Amsterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:00 - 15:00
Pe
07:00 - 15:00
La - Su
07:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Amsterdam Amstel Business Park

Sixt Autovuokraamo Amsterdam Amstel Business Park toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaiden liike-elämän keskiöön

Sixt Autovuokraamo Amsterdam Amstel Business Park toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaiden liike-elämän keskiöön

Kun olet suuntaamassa Alankomaihin liikematkalle, on Sixtin Autovuokraamo Amsterdamin Amstel Business Parkissa juuri oikea paikka autonvuokrauksellesi. Amstel Business Park on liike-elämän keskus, joka sijaitsee Amsterdamin eteläosassa Diemenin kaupunginosassa ja jonka liike-elämä on vahvassa nousussa. Löydät meidät esimerkiksi Amstelin juna-asemalta kävellen puolessa tunnissa tai metrolla noin vartissa. Schipholin kansainväliseltä lentoasemalta suuntaat toimipisteeseemme noin puolessa tunnissa junalla ja metrolla, ja taksilla hurautat sinne noin vartissa. Amstel Business Parkin toimipisteestämme löydät laadukkaat vuokra-autot ja esimerkiksi urheiluautoillamme tai avoautoillamme viiletät työtapaamisesta toiseen hetkessä. Henkilöautolla tai farmarilla matkustat tasaisen varmasti, ja tarjoamme myös maastureita jykevämpiin ajopeleihin tottuneille. Jos sinun tarvitsee kuljettaa isompaa määrää matkatavaroita, on autonvuokraus Amstel Business Parkista oiva valinta, sillä meiltä löydät myös tilavat pakettiautot. Luotettavan autonvuokrauspalvelumme ja ajoneuvojemme ansiosta pystyt keskittymään sekä työpalavereihin että nauttimaan tämän kauniin ja eläväisen kaupungin kulttuurista ja riennoista. Jätä aikaa ainakin kanava-ajelulle, Anne Frankin talolle ja rentoudu työkiireistäsi Heineken Experiencen panimossa nauttimassa paikallisesta oluesta.
Autonvuokraus Sixtiltä Amstel Business Parkissa on työmatkalaiselle kätevää

Autonvuokraus Sixtiltä Amstel Business Parkissa on työmatkalaiselle kätevää

Sixtillä voit suorittaa autonvuokrauksen netissä jo ennen saapumistasi Amstel Business Parkiin ja tehdä matkanteostasi mahdollisimman sujuvaa. Klikkaile eteenpäin sivuillamme ja tutustu monipuoliseen autovalikoimaamme ja lisäpalveluihimme, ja hoida varaus mukavasti toimistosta ennen lähtöä. Jos olet mieltynyt dieselmoottoriin, sinulla on mahdollisuus valita se varaukseesi, ja voit myös tilata paperilaskun kotiin kirjanpitoa varten. Navigaattorin avulla tiedät löytäväsi huoletta työtapaamisesta toiseen, ja matkan jatkumisturvan avulla sinun ei tarvitse stressata, jos satut hukkaamaan avaimet tai polttoaine loppuu. Toimipisteemme on auki viikon jokaisena päivänä ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään niin paikan päällä kuin netissä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Amsterdam Amstel Business Park?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 112 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Amsterdam Amstel Business Park

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Amsterdam Amstel Business Park?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Amsterdam Amstel Business Park?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?