Auton vuokraus toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel

 

Suosituin kohteessa Rotterdam City/Hilton Hotel

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rotterdam City/Hilton Hotel

Osoite

Weena 4, 3012 CM Rotterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Rotterdam City/Hilton Hotel

Autonvuokraus Sixt Rotterdam City Hilton Hotelissa on juuri sinua varten

Autonvuokraus Sixt Rotterdam City Hilton Hotelissa on juuri sinua varten

Arkkitehtuuristaan ja satama-alueestaan tunnettu Alankomaiden kaupunki Rotterdam tulee erinomaisesti tutuksi, kun vuokraat laadukkaan ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Rotterdam City Hilton Hotelista. Shoppailut ja museokierrokset hoituvat selkää ja jalkoja säästellen, mukavasti näppärän kokoisilla sedaneilla, ja perheelliset kulkevat vaivattoman mutkattomasti lastentarvikkeineen ja eväineen tilavien farmarien kyydissä. Premium-luokan ajoneuvoillamme hoidat tiukimmatkin liikeneuvottelut tyylillä, ja pakettiautoilla onnistuvat isompien tavaramäärien liikuttelut. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Rotterdam Rotterdam City Hilton Hotelin toimipisteeseemme on helppo saapua, sillä vieressä sijaitsevat mm. keskusjuna-asema ja metroasema. Mikäli lennät pääkaupunki Amsterdamin Schipholin lentoasemalle, on sieltä suora junayhteys, jolla olet parhaimmillaan puolessa tunnissa perillä. Keskeisen sijaintimme ansiosta meiltä on sujuvaa lähteä vaikkapa suoraan ihastelemaan kaupungin nähtävyyksiä, kuten kuutiotaloja (Kubuswoningen) Overblaakilla tai sen läheisyydessä olevaa, valtavan kokoista kauppahallia (Markthal). Pidempienkin seikkailujen alut onnistuvat vaivattomasti toimipisteeltämme käsin, sillä moottoritie A20 on vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Tee varauksesi jo tänään ja anna Sixt Autovuokraamo Rotterdam City Hilton Hotelin laadukkaiden vuokra-autojen hurmata mukavuudellaan!
Koe enemmän autonvuokrauksella Sixt Rotterdam City Hilton Hotelista

Koe enemmän autonvuokrauksella Sixt Rotterdam City Hilton Hotelista

Rotterdam City Hilton Hotelin toimipisteemme tarjoaa vain ensiluokkaisia ajoneuvoja, joilla voit vapaasti tutustua Alankomaiden kauniisiin kukkaloistoihin ja suistoalueisiin. Saat meiltä vapaat kilometrit, ilmaisen peruutus- ja vaihto-oikeuden varaukseesi, kun valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa, ja asiantuntevan asiakaspalvelun tuen. Varauksen teko onnistuu helposti ja nopeasti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja samalla kertaa voit varata myös kätevät lisäpalvelut ja -varusteet. Mitäpä jos seuraavalla matkallasi kokeilisit näppärää GPS-navigaattoria ja jättäisit turhat eksymiset unholaan, tai jakaisit ajonautinnon muidenkin seurueen kuljettajien kanssa lisäämällä lisäkuljettajan varaukseesi? Perheen pienimmäisiä varten voit varata erikokoisista lastenaistuimista, ja lisäturvat antavat mielenrauhaa yllättävien havereiden varalle eivätkä mahdolliset haverit tyhjennä matkakassaa kertarysäyksellä. Huomioithan varauksen yhteydessä, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Sixt Rotterdam City Hilton Hotelin toimipisteemme palvelee sinua ammattitaidolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rotterdam City/Hilton Hotel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 524 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rotterdam City/Hilton Hotel

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rotterdam City/Hilton Hotel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rotterdam City/Hilton Hotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rotterdam City/Hilton Hotel

Näytä lisää