Auton vuokraus toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Rotterdamin Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rotterdamin Lentoasema

Osoite

Airportplein 4 Car Rental Center, 3045 AP Rotterdam, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Rotterdamin Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalla on hyvä vaihtoehto, kun et halua kulkea taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Neliveto maasturit, henkilöautot, avoautot ja urheiluautot sekä farmarit, joita valikoimista löytyy, tarjoavat sinulle turvallista kyytiä. Huolettomammin voit matkaa tehdä, kun otat autovuokraamon tarjoamia lisäturvia käyttöösi. Navigaattori, joita autovuokraamolla on tarjota myös, voi olla pelastus, kun kuljet oudommassa ympäristössä. Seikka joka kannattaa ottaa huomioon on, että me emme voi luvata sinulle tiettyä automallia, sen sijaan voimme taata sinulle valitsemasi autoluokan.
Lisätietoa autonvuokrauksesta Rotterdamin lentoasemalla

Lisätietoa autonvuokrauksesta Rotterdamin lentoasemalla

Rotterdamin lentoasema, eli lyhennettynä RTM, sijaitse noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäli käytössäsi on vuokra-auto Rotterdamin lentoasemalta, matka sujuu mukavasti ja aikaa kuluu matkaan vain noin 10 minuuttia. Autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalta ei ole pelkästään mukava vaihtoehto, vaan myös edullinen. Kun matkan ajankohta on tiedossasi, kannattaa sinun ottaa yhteyttä autovuokraamoon puhelimitse tai voit tehdä varauksen tietenkin myös netissä. Vuokra-auton Rotterdamin lentoasemalta voit noutaa etukäteen sovittuna aikana. Vuokra-auton voit palauttaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Kaikkiaan kuusi Sixtin autovuokraamoa palvelee sinua kaupungissa, joista yksi sijaitsee juuri lentoasemalla.
Dynaaminen kaupunki monine nähtävyyksineen

Dynaaminen kaupunki monine nähtävyyksineen

Kaupungissa viihtyy matkailija pidempäänkin, sillä nähtävää riittää. Etenkin lapsiperheitä varmasti kiinnostaa tieto, että kaupungissa sijaitsee Blijdorpin eläintarha, joka on täynnä erilaisia eläimiä. Valtava Erasmus-silta on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä, joka ulottuu kaupungin pohjoisosasta eteläosaan saakka. Sillalla on pituutta kaikkiaan 800 metriä. Lähes 140 myymälän ostoskeskus Alexandrium, on pullollaan mitä erilaisimpia liikkeitä, joissa valikoimaa riittää. Arkkitehtuurista kiinnostunut voi vierailla Museumkwartierissa tutustumassa museoihin ja taidegallerioihin. Maasjoen varrelta löydät hyviä kävelyreittejä, sekä rantakahviloita. Rohkeimmille voisi suositella kaupungissa sijaitsevaa Euromast tornia, josta on myös mahdollista laskeutua köyden varassa alas. Euromast on 112 metriä korkea, joten korkeanpaikankammoisen kannattaa ihailla tornia sen juurelta. Torni on yksi kohde, joista Alankomaat on tunnettu. Haluatpa kiertää keskustan nähtävyyksiä tai kaupunkia hieman laajemmalti, mahdollistaa autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalta sinulle miellyttävän ja joustavan liikkumisen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rotterdamin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 19 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rotterdamin Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rotterdamin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rotterdamin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rotterdamin Lentoasema

Näytä lisää