Auton vuokraus alueella s Gravenhage

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa s Gravenhage

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Haag Päärautatieasema alkaen 16.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa s Gravenhage

Sixt Autovuokraamo S'Gravenhagessa vauhdittaa sinut matkaan

Sixt Autovuokraamo S'Gravenhagessa vauhdittaa sinut matkaan

Sixt Autovuokraamo S'Gravenhagessa, eli tutummin Haagissa, tarjoaa vuokrattavaksi monipuolisen autovalikoiman suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joilla ajaminen on turvallista ja luotettavaa. Valittavanasi on ajoneuvoja eri autoluokista, kuten henkilöautot ja tilavat farmarit, raskaampaankin maastoon soveltuvat nelivedot, tyylikkäät urheiluautot sekä suuremmankin tavaramäärän kuljetukseen sopivat pakettiautot. Autonvuokraus Sixtiltä S'ravenhagessa on helppoa ja voit tutustua autokalustoomme etukäteen verkkosivuillamme ja tehdä sitä kautta myös varauksen halutessasi. Tietenkin voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme parhaan vuokra-autopaketin valinnassa.On monta syytä tulla Alankomaiden kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin Haagiin, sillä Haagissa on paljon suuryrityksiä, turistinähtävyyksiä ja arvostettuja oppilaitoksia. Olipa sitten syynä tänne tuloosi työmatka, loma tai vaikka konferenssi, löydät meiltä tarpeeseesi sopivan vuokra-auton, jolla liikkuminen ympäri suurkaupunkia, sen ympäristöä tai vaikka koko maata, on vaivatonta ja mukavaa. Kun mielessä on autonvuokraus S'Gravenhagessa, on myös hyvä harkita tarjoamiamme lisäpalveluita, jotka voivat lisätä matkasi sujuvuutta. Perheen kanssa matkatessa tilava farmari ja lapsille turvalliset lastenistuimet tekevät matkasta miellyttävän, ja voit lisäksi ottaa lisävakuutuksen yllättävien tilanteiden varalle. Jos suunnittelet matkaseurueinesi kiertäväsi koko Hollannin vuokra-autolla, saatat haluta nimetä lisäkuljettajan, jolloin pääsette vuorotellen olemaan kuskina. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian.
Vuokra-autolla Haagin nähtävyydet haltuun

Vuokra-autolla Haagin nähtävyydet haltuun

Paikalliset kutsuvat Haagia S'Gravenhageksi ja tämä Pohjanmeren rannalla sijaitseva noin 500 000 asukkaan kaupunki on erityisen tunnettu YK:n kansainvälisen tuomioistuimen kotina, sekä onhan siellä myös Hollannin parlamentti. Haagissa on paljon mielenkiintoisia museoita, modernia arkkitehtuuria ja vanhoja palatseja, joten vuokra-autolla kierreltäviä kohteita riittää. Voit suunnata auton nokan kohti kuuluisaa Binnenhofin palatsialuetta Hofvijer-lammen lähellä, josta löydät paitsi parlamenttirakennukset, myös Mauritshuis-museon, jonka kokoelmasta löytyy Vermeerin ja Rembrandtin kaltaisten mestareiden teoksia. Vuokra-autolla matkatessa olet vapaa kulkemaan kuten haluat, ja jos päämääränäsi on rantakohde Scheveningen muutaman kilometrin päässä keskustasta, saat mukaasi helposti rantatarvikkeet, ja jos innostut ostoksille rannan lähellä sijaitsevaan ostoskeskukseen, kulkevat ostoksetkin hyvin vuokra-autossasi. Sixt vuokra-autolla teet elämästäsi helppoa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella s Gravenhage
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa s Gravenhage?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä s Gravenhage sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta s Gravenhage.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa s Gravenhage?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta s Gravenhage. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 818 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW M2 Coupé
BMW iX (100% Electric)
BMW iX (100% Electric)
BMW 840i Coupé
BMW 840i Coupé
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M850i Coupé
BMW M850i Coupé
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella s Gravenhage
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa s Gravenhage?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa s Gravenhage?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa s Gravenhage?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in s Gravenhage

Näytä lisää