Autonvuokraus
Deventer
Piilota
Alankomaat // Deventer
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Deventer

Sixt Autovuokraamolta Deventerissä saat kuljetustarpeisiisi sopivan vuokra-auton Alankomaissa edullisesti, olitpa sitten lähdössä lomalle, häämatkalle tai työmatkalle. Toimipisteemme sijaitsee Apeldoornissa, jonka autovalikoimasta löydät haluamasi ajoneuvon, tarvitsitpa sitten henkilöautoa, tilavaa farmariautoa tai vaativampaan käyttöön soveltuvaa maasturia. Myös pakettiautot, urheiluautot ja avoautot kuuluvat laadukkaaseen Deventerin kalustoomme. Autonvuokraus Deventerissä hoituu sujuvasti: tarjoamme paitsi vapaat kilometrit, ennen kaikkea myös matkustamisen vapautta!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu upeisiin Deventerin maisemiin Six vuokra-autolla

Työmatka, lomamatka, keikkamatka, hääpäivä tarvitsitpa Deventerissä millaista tahansa vuokra-autoa, Sixt Autovuokraamosta löydät tarvitsemasi. Autonvuokraus Deventerissä on keskitetty Apeldoorniin, josta kaupunkiin on ajomatkaa vain puolisen tuntia. Pienten etäisyyksien maassa myös Amsterdamista pääsee Deventerin kaupunkiin A1-moottoritietä ja kuuluisaa Eurooppatie E30:a pitkin noin tunnissa. Voit ajella sujuvasti vuokra-autollasi, ja meiltä saat aina uuden, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan vuokra-auton käyttöösi. Huomaathan, että takaamme autotyypin, mutta emme tiettyä mallia.

Lisäpalveluna voit valita lisäkuljettajan, mikäli yksin ajaminen alkaa puuduttaa. Tarjolla on myös modernit GPS-navigaattorit suunnistamista helpottamaan ja lastenistuimet perheen pienimmille. Voit tehdä varauksen verkkosivuillamme ja tarkistaa samalla, mitä kaikkea autovuokraamomme Deventerissä tarjoaa. Ystävällisestä asiakaspalvelustamme saat aina vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin seitsemänä päivänä viikossa. Varsinainen autonvuokraus Deventerin matkaa varten sujuu ammattitaitoisesti, ja saat avaimet käteen nopeasti. Sen jälkeen moottoritie kutsuu ja maisemat ovat tunnetusti upeat.

Vuokra-autolla liikut sujuvasti Deventerissä

Overijsselin provinssissa sijaitseva Deventerin kuvankaunis kaupunki on malliesimerkki hollantilaisesta maisemasta. Kaupungin halki kulkeva Ijssel-joki määrittelee kaupunkikuvaa. Vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti, sillä joen ylittäviä siltoja on paljon. Historiallisen kaupungin tarina alkaa noin 700-luvulta, ja aikojen saatossa niin viikingit kuin muutkin valloittajat ovat hyökänneet Deventeriin. Voit tuntea historian siipien havinaa tutustumalla St. Lebuin goottilaiskirkkoon, jonka torni avataan yleisölle kesäisin. Lounaalle voit ajella vuokra-autollasi kaupungin laitamille nauttimaan kuuluisia hunajakakkuja. Noin 20 minuutin ajomatkan päässä on Bussloon rauhallinen, kuvankaunis kylpyläkohde, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Niin ikään puolen tunnin helpon ajomatkan päässä sijaitsee lapsiperheille sopiva Julianatoren teemapuisto, jossa on monenlaista aktiviteettia perheen pienimmille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service