Autonvuokraus
Ede
Piilota
Alankomaat // Ede
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ede

Löydät Alankomaiden Eden Sixt Autovuokraamon helposti seuraamalla logoamme. Apeldoornin toimipisteestämme on noin puolen tunnin ajomatka Edeen. Toimipisteessämme autovuokraus hoituu sujuvasti ja saat avaimet pikaisesti käteen, olipa toiveissasi Eden matkalle sitten henkilöauto tai urheiluauto. Mikäli matkassasi on enemmän tavaraa, autovalikoimistamme löytyvät myös farmarimalliset autot ja pakettiautot sekä 4x4-maasturit. Sekä työmatkat että lomamatkat taittuvat vuokra-autolla Edessä. Niin kuin kaikissa muissakin kohteissamme, myös autovuokraamomme Drenthessä tarjoaa vapaat ajokilometrit, et joudu huolehtimaan matkamittarin raksutuksesta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa huolto- ja tiepalvelumme on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Autonvuokraus
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Räätälöi tarpeisiisi sopiva vuokra-autopaketti Sixtiltä

Autonvuokraus Drenthessä tarjoaa uuden kuljetuskaluston käyttöösi. Meillä on keskimäärin 3 kuukauden ikäisiä autoja, joiden vuokrahintakin on kohdallaan. Autovalikoimastamme löydät tarvitsemasi ajoneuvokategorian, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että emme lupaa tiettyä automallia, vain ajoneuvotyypin. Saat tilattua haluamasi vuokra-auton kätevästi verkosta, eikä hintaan lisätä piilokuluja tai luottokorttiprovisioita. Lisäpalveluksi voit ostaa lastenistuimet pienimpiä perheenjäseniä varten, tarjolla on myös GPS-navigaattori ja lisäkuljettaja pidempiä matkoja varten. Voit tarkistaa myöskin muut Alankomaiden toimipisteemme helposti verkkosivuiltamme. Asiakaspalvelumme palvelee asiantuntevasti ja ystävällisesti jokaisena viikonpäivänä.

Ede tarjoaa kulttuuria ja elämyksiä

Alankomaiden itäosassa sijaitseva, 100 000 asukkaan Ede on tyyni hollantilainen pikkukaupunki samannimisessä maakunnassa. Eden liikenneyhteydet kaikkialle maahan ovat loistavat, sillä se sijaitsee A12-moottoritien vieressä. Taiteen nälkäiset pääsevät Kröller-Müller museoon ihailemaan tunnettujen hollantilaisten taidemaalareiden kuuluisimpia teoksia. Vincent van Goghin tuotanto on hyvin edustettuna. Muutenkin kaupungin taide-elämä on vilkasta, ja elegantteja gallerioita ja maalaustaidetta esitteleviä pikkumuseoita on väkilukuun nähden paljon. Noin vartin ajomatkan päässä sijaitseva Planken Wambuisin luonnonpuisto tarjoaa huikaisevat maisemat.

Veluwe Natuurcentrum -luontokeskukseen on kaupungista lyhyt ajomatka. Sen näyttelyissä esitellään alueen floraa ja faunaa yksityiskohtaisesti. Ympäröivässä maastossa järjestetään myös ratsastusretkiä ja patikkaretkiä ulkoilma-aktiviteettien kaipaajille. Hevosharrastajille ja muille kiinnostuneille suositeltava nähtävyys on myös Mill Ranch noin vartin ajomatkan päässä kaupungista. Hevostilalla pääsee tutustumaan kuuluisiin hollantilaisiin hevosrotuihin. Olitpa sitten liikkellä sukulaisten tai ystävien kanssa tai tapaamassa liikekumppaneitasi työn merkeissä, vuokra-autolla liikut ketterästi paikasta toiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service