Autonvuokraus
Eindhoven Lentoasema
Piilota
Alankomaat // Eindhoven // Eindhoven Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Eindhoven Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven NL +31-402820875
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EIN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja, palvelevat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan, joka auttaa sinua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Sixt autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla sijaitsee terminaalin ulkopuolella, sen välittömässä läheisyydessä ja on mutkatonta löytää. Toimipisteemme Eindhovenin lentoasemalla löydät helposti kävelemällä terminaalista kohti exit-kylttiä eli uloskäyntiä, ulkona jatka kävelyä eteenpäin, jolloin noin 50 metrin päässä näet rakennuksen, jonka yläpuolella näet Car Rental eli autovuokraamo kyltin. Kyseisestä rakennuksesta löydät myös toimipisteemme. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja matkustitpa sitten yksin tai isommalla porukalla. Helpot ja taloudelliset sedanit ovat hyvä valinta niin työmatkustajalle kuin myös esimerkiksi pariskunnille. Jos puolestaan matkustat lasten kanssa tai kaveriporukalla voit valita mieleisesi esimerkiksi maasturi ja farmarimalleistamme. Jos taas reissussa on suurempi porukka ja haluatte matkustaa yhdessä, on minibussi oiva valinta. Muista myös että emme voi vielä varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Autonvuokraus Eindhovenin lentoasemalla on kätevä tapa aloittaa lomasi. Tutustu koko valikoimaan netissä ja varaa sopiva menopeli juuri sinun tarpeisiisi!

Ota vuokra-auto Eindhovenin lentoasemalla heti käyttöösi

Varaamalla vuokra-auton etukäteen nettisivuiltamme varmistat että saat vuokra-auton heti käyttöösi saavuttuasi ja pääset heti matkaan kohti määränpäätäsi. Lentokenttä sijaitsee 9 kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta, autolla taitat sen noin 15 minuutissa. Halutessasi voit vuokrata auton myös toisesta Sixt toimipisteestämme, joka sijaitsee kaupungin keskustassa.

Näe Alankomaat ja sen eteläiset nähtävyydet

Eindhoven on Alankomaissa sijaitseva, maan viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan etelä-osassa. Vuokraamalla auton näet ja koet helposti kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Tutustu kaupungin lukuisiin museoihin ja näe De Admirant, joka on kaupungin korkein rakennus ja sijaitsee toisen nähtävyyden, Witte Damen läheisyydessä. Evolution puolestaan on vaikuttava ufoa muistuttava rakennus, joka on rakennettu tuotemerkki Philipsin 75-vuotisjuhlan kunniaksi. Kaupungista löydät myös muutamia näkemisen arvoisia kirkkoja, kuten Oude Toren, joka on kaupungin vanhin kirkko. Kaupungissa on myös elävä kulttuuritarjonta, konsertteja ja näytöksiä on lähes päivittäin. Vuokra-autolla voit helposti lähteä tutustumaan myös kaupungin ympäristöön ja läheisiin kyliin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Eindhoven Lentoasema EIN Luchthavenweg 13b 5657 EA Eindhoven 51.456505, 5.390818 +31-402820875

Sixt-toimipiste Eindhoven Lentoasema EIN

Luchthavenweg 13b
5657 EA Eindhoven
 
Puhelinnro +31-402820875

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service