Auton vuokraus toimipisteestä Eindhoven

 

Suosituin kohteessa Eindhoven

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Eindhoven alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Eindhoven

Osoite

Vestdijk 135, 5611 CB Eindhoven, Alankomaat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
07:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Eindhoven

Jatka matkaasi Sixt Autovuokraamo Eindhoven Central Stationin vuokra-autolla

Jatka matkaasi Sixt Autovuokraamo Eindhoven Central Stationin vuokra-autolla

Jos saavut Alankomaiden Eindhoveniin junalla, kannattaa sinun jatkaa matkaasi kohti Sixt Autovuokraamo Central Stationia, josta saat näppärästi allesi matkallesi sopivan vuokra-auton. Jatka vain matkaa rautatieasemalta Dommeljoen mukaisesti, niin saavutat Sixt Autovuokraamo Central Stationin jalkaisin vartissa. Matkaa Eindhovenin lentokentältä toimipisteeseemme on hieman alle 10 kilometriä ja matkan taitat vaikka taksilla. Saavuit Eindhoveniin sitten työ- taikka lomamatkalle, kannattaa sinun jatkaa liikkumista tyylikkäästi Sixtin vuokra-autolla. Toimipisteemme autovalikoimasta löydät varmasti matkaasi sopivan menopelin. Valikoimamme sisältää muun muassa erikokoisia henkilöautoja, farmareita sekä maastureita. Ota allesi ketterä miniauto tai tilava perhefarmari, valinta on kokonaan sinun. Valinnassasi sinua auttaa osaavat asiakaspalvelijamme, jonka saat kiinni viikon jokaisena päivänä. Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Sixt Autovuokraamo Eindhoven Central Stationin porukka toivottaa sinut ystävällisesti tervetulleeksi Alankomaihin. Tule tutustumaan tähän tulppaaneista ja tuulimyllyistä tunnettuun maahan Sixtin siivittämänä.
Alankomaat tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Alankomaat tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Eindhoven Central Stationin toimipisteemme tarjoaa käyttöösi hyvin varustellut, uudet ja laadukkaat vuokra-autot. Koska jokainen matka on erilainen, tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia lisävarusteita, joilla saat vuokra-auton sopimaan matkasi tarkoitukseen. Jokainen vuokraus sisältää vapaat kilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Näiden lisäksi voit valita tarpeidesi mukaan muun muassa GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistusta tai lasten turvaistuimet suojaamaan perheen pienimpiä matkustajia. Lisäturvaa tuovat erilaiset lisävakuutukset ja -turvat, kuten kolariturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus tai lasi- ja rengasturva. Listan kaikista valittavissa olevista lisävarusteista sekä ajankohtaisista tarjouksistamme löydät verkkosivuiltamme vuokra-auton varauksen yhteydessä. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt ei voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Kun olet suuntaamassa Alankomaihin, ota Eindhoven Cetral Stationin toimipisteemme osaksi matkasuunnitelmaasi. Matkustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja hauskempaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eindhoven

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Eindhoven?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Eindhoven sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eindhoven.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eindhoven?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 433 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eindhoven

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eindhoven?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eindhoven?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Eindhoven

Näytä lisää