Auton vuokraus toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Weeze/Niederrhein Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Weeze/Niederrhein Lentoasema

Osoite

Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Weeze/Niederrhein Lentoasema

Sixt autovuokraamo Weeze Niederrheinin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Weeze Niederrheinin lentoasemalla

Sixt autovuokraus Weeze Niederrheinin lentoasemalla tarjoaa aina yhtä kattavan valikoiman vuokra-autoja niin turisteille kuin työmatkalaisille. Meiltä löydät takuulla omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin suurille seurueille sopivat minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita vuokraasi myös erinäisiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta hauskaa ja huoletonta, joten sellainen lisä kannattaa liittää vuokraan. Vakuutukset ovat tietenkin tärkeässä roolissa ja niitä voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaikki vahingot kattavaan pakettiin. Kun päämääränäsi on Weeze Niederrheinin lentoasema, eli NRN, kannattaa sinunkin kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Weeze Niederrheinin lentoasemalla, eli Niederrheinissa

Autonvuokraus Weeze Niederrheinin lentoasemalla, eli Niederrheinissa

Nierrhein on pieni, paikallinen lentoasema Rhinen alueella. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee lentoaseman aulassa, eli toimipiste on siis erittäin helposti löydettävissä. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan aina samaan paikkaan, jos muuta ei ole sovittu. Saat vuokra-auton käyttöösi heti, kun varaus on tehty ennakkoon. Auto vuokrataan joko nettisivujemme kautta ja puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Tarjolla on myös erikoisia autoja, kuten luksusautoja ja urheiluautoja.
Tutustu tämän hurmaavan kylän nähtävyyksiin vuokra-autolla

Tutustu tämän hurmaavan kylän nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Weeze Niederrheinin lentoasemalla käy käden käänteessa. Vuokra-autolla pääset kulkemaan paikasta toiseen, jolloin sinäkin saat lomastasi enemmän irti. Weeze on pieni kylä, joka sijaitsee Rhinen alueella Saksassa. Kylän ympäröivä kaunis luonto vetää puoleensa turisteja. Niers-joki virtaa kauniina. Joen varrelta löytyykin useita hyviä piknik-paikkoja. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Wissenin ja Kalbeckin linnat, jotka molemmat sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella. Vuokra-auton avulla pääset tutustumaan myös kylän lähialueisiin, joista löytyykin paljon katseltavaa. Vuokra-auto Weeze Niederrheinin lentoasemalta kannattaa vuokrata jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä, jotta se on valmiina odottamasi, kun saavut kohteeseen. Kun sinulla on vuokra-auto alla, ei kaikkea tarvitse aina suunnitella valmiiksi, vaan voit tehdä automatkoja hetken mielijohteesta paikkaan kuin paikkaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Weeze/Niederrhein Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 402 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
BMW 530
BMW 530
BMW 4 Series Convertible
BMW 4 Series Convertible
VW Golf
VW Golf
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
BMW M5
BMW M5
BMW iXM60
BMW iXM60
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Range Rover Velar
Range Rover Velar

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Weeze/Niederrhein Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Weeze/Niederrhein Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Weeze/Niederrhein Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Weeze/Niederrhein Lentoasema

Näytä lisää